Tuusulan kunta

Koulusihteeri

  • Sijainti Hyrylä
  • Julkaistu 08.11.2022, 8:00
  • Suljettu 25.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulusihteeri

Tuusula – tekemisen taidetta!

Tuusulan kunnan opetustoimen kehittyvät ja pedagogisesti laadukkaat koulut mahdollistavat oppilaslähtöisen ja tuloksellisen oppimisen kaikille kunnan oppilaille.

Haemme opetuspalveluihin koulusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Koulusihteerin tehtävä sijoittuu Mikkolan koululle ja vuoden 2025 elokuun alusta alkaen Rykmentinpuiston uudelle kampukselle (kampus valmistuu kevään 2025 aikana). Työaika on 36,15 h/vko. Tehtävä alkaa 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Koulusihteerinä tehtäviisi kuuluu monipuolisia henkilöstö-, oppilas- ja taloushallinnon tehtäviä sekä sisäistä että ulkoista asiakaspalvelua perusopetuksen sekä erityisopetuksen puolella. Lisäksi tehtävä sisältää muita yleisiä sihteerin- ja toimistotehtäviä. Toivomme, että sinulta löytyy itsenäistä harkintakykyä, oman työn organisointikykyä, joustavuutta ja valmiutta oppia uutta. 

Toivomme sinulta hyvää tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on vähintään toisen asteen ammatillinen tutkinto ja riittävä työkokemus alalta. Kokemus koulusihteerin tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme oppilashallinnon ja talousohjelmistojen hallintaa (Primus, Kurre, Populus, Koski, jne.) sekä KVTES ja OVTES tuntemusta.

Lisätietoja Mikkolan koulusta löydät täältä

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2550,43 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa KVTES:n mukaista työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella.

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Käytössäsi ovat esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, oma kuntosali ja uimahallin alennusliput. Vuonna 2022 olemme saavuttaneet Suomen aktiivisin työpaikka -merkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkolan koulun rehtori Jarno Kantola, puh. 040 314 3214 tai jarno.kantola@tuusula.fi.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 24.11..2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. 

Osaamisalue:

Tuusulan kunta

Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunta tarjoaa monipuolisen kirjon työtehtäviä erilaisissa palveluissa ja toimialoilla koko kunnan alueella. Kunta on kasvava, kehittyvä, joustava ja vakaa työnantaja. Yhteinen tavoitteemme on tarjota kuntalaisille toimivat ja laadukkaat palvelut. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.
www.tuusula.fi