Servica Oy

Välinehuollon palveluohjaaja KYSille

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 13.09.2023, 10:00
  • Suljettu 02.10.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Välinehuollon palveluohjaaja KYSille

Servica Oy on tunnettu toimija sekä hyvä arjen kumppani. Servica toimii Pohjois-Savon hyvinvointialueella ja kunnissa tuottaen asiakkaille luotettavasti laadukkaita ja kustannustehokkaita arjen tukipalveluita. Palvelumme koostuvat ruokapalveluista, puhtaus- ja välinehuollon palveluista, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidosta sekä logistiikan palveluista. Meitä servicalaisia on jo 1800 oman alan ammattilaista – olisitko sinä meidän seuraava työkaveri?

Haemme nyt KYSin välinehuoltokeskukseen iloista ja aktiivisen työotteen omaavaa välinehuollon palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä MA-PE välillä. Työaika on 38,25 h / viikko ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tärkeimmät tehtäväsi palveluohjaajana:

  • Osallistut päivittäiseen tekemiseen ohjaamalla toimintaa sekä varmistamalla omalta osaltasi, että tekeminen on laadukasta ja palvelusopimuksien mukaista.
  • Perehdyttäminen ja työnohjaus
  • Työohjeiden päivittäminen
  • Toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhdessä esihenkilön kanssa
  • Sijaistaminen eri työpisteissä tarpeen vaatiessa

Toivomme, että henkilönä olet ennakkoluuloton ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut tekijä. Pidät vaihtuvissa työpisteissä työskentelystä ja nautit erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Sinulla on vastuullinen ja aktiivinen työote ja ohjaat sekä perehdytät mielelläsi myös muita. Olet innokas oppimaan uutta, mutta myös tuomaan omia ajatuksiasi työyhteisöömme. Lisäksi arvostamme halukkuutta oman ammattitaidon ja välinehuoltoprosessin kehittämiseen sekä kouluttautumiseen työn ohessa. 

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää välinehuollon koulutuksen lisäksi hyvää välinehuoltoprosessin tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Kokemus perehdyttämisestä ja työnohjauksesta katsotaan eduksi. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja sinulta luonnistuu myös kirjallisen tekstin tuottaminen. Kokemuksen ja koulutuksen lisäksi painotamme Servican arvoihin ja organisaatioon sopivaa työskentelytyyliä. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa, tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa sekä innostavaa ja kannustavaa asennetta.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön sekä esihenkilön tuen työllesi. Noudattamamme työehtosopimuksen vuosilomaetuudet ovat työmarkkinoiden parhaita ja tarjoamme työntekijöillemme laajat työterveyspalvelut sekä ePassin, jonka avulla voit nauttia liikunta- tai kulttuuripalveluista tai hoitaa hyvinvointiasi. Servicalaisena saat myös alennuksia esim. useista kuntosaleista ja erikoisliikkeistä.

Tule kehittymään ja kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sekä palvelutoimintaa yhdessä Servican ammattilaisten kanssa ja laita meille hakemus!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, tuotantopäällikkö Tuula Suhonen juttelee mielellään kanssasi lisää.  Tuulan tavoitat numerosta 044 4261 700 tai tuula.suhonen@servica.fi.

Osaamisalue:

Servica Oy

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. inhouse-yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajiamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Kiinteistö-KYS Oy, Kiinteistö Oy Mustinlampi, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä, Vaalijalan kuntayhtymä, Istekki Oy, Savonia ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Niiralan Kulma Oy, Kuopion Vesi Oy, Pieksämäen kaupunki, Siilinjärven kunta, Pielaveden kunta, Rautalammin kunta, Leppävirran kunta, Tuusniemen kunta, Vesannon kunta, Suonenjoen kaupunki, Varkauden kaupunki, Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Meitä servicalaisia on noin 1250, toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Lähes puolet meistä työskentelee Kuopion kaupungin Harjulan ja KYSin Puijon sairaalan alueella. Päätoimipaikkamme sijaitsee Särkiniemessä osoitteessa Leväsentie 3, 70700 Kuopio.

Palvelutuotantomme alkoi 1.1.2012 Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymässä, jonka toiminta siirtyi 1.1.2019 Servica Oy:lle.