Arctic Career Oy

Myymälätyöntekijä Napapiirille

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 30.11.2022, 10:00
  • Suljettu 05.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myymälätyöntekijä Napapiirille

Santa Claus Holiday Village on pitkän historian omaava perheyritys, joka on toiminut Napapiirillä jo vuodesta 1977 alkaen tarjoten palveluita matkailijoille. Tänä päivänä yrityksellä on kolme eri ravintolaa, useita matkatavaramyymälöitä sekä yli 600 petipaikkaa. Yrityksessä on  iloinen tekemisen meininki ja yritys on vuosittain laajentanut jollain tavalla liiketoimintaa. 

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä ja tarjoamaan elämyksiä turisteille! 

Santa Claus Holiday Village etsii nyt Napapiirille talvisesonkiin MYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

Oletko iloinen, lämminhenkinen ja joulu on lempijuhlapyhäsi? Mikäli vastasit kyllä, meillä on tarjota juuri sinulle unelmatyöpaikka! Joulupukin pajakylä – Napapiirin sydämessä täyttyy ilosta, odotuksesta sekä kansainvälisestä tunnelmasta marraskuusta maaliskuuhun, kun ihmiset tulevat ihastelemaan joulun taikaa, lunta ja pohjoista tunnelmaa. 

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työpaikan ja työympäristön loistavassa työporukassa. Tässä työssä saat mahdollisuuden olla osana joulun taikaa talven 2022 matkailusesongissa. Myymälämme täyttyy sesongin aikaan lomailevien turistien ilosta, naurusta ja jouluntaiasta. Työyhteisönä on avoin, ystävällinen ja lämminhenkinen porukka. ”Välillä tuntuu siltä kuin kotiin tulisi!” – 5.vuotta talossa ollut myymälätyöntekijä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, myynti, myymälän siisteydestä huolehtiminen sekä joulun tunnelman levittäminen. 

Työssä menestymisen takaavat:

  • Hyvä englannin ja suomen kielen taito
  • Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
  • Aurinkoinen asenne
  • Loistavat asiakaspalvelutaidot
  • Ajokortti, sillä Napapiirille kulkee huonosti julkista liikennettä

Työtä varten saat hyvän ja kattavan perehdytyksen, mutta aiempi kokemusta myyntityöstä katsotaan eduksesi. Työsopimus on 90–112 h/ kolmen viikon jakson ajaksi. Työajat 7:30-23:00 aikavälillä. Työn aloitus mahdollisimman pian. Palkkaus kaupan alan tes, B1 myyjä 11,60–12,64 €/h kokemuksesi mukaan.  Työt jatkuvat helmi-maaliskuuhun. 

Rovaniemellä asunto tilanne on hyvä ja harrastusmahdollisuuden poikkeuksellisen laajat. Kaupungista löytyy mm. Ounasvaaran laskettelukeskus keskeltä kaupunkia ja kaupunki sykkii sesongin aikana iloa ja lämpöä, joulun tunnelmaa. 

Työpaikka on savuton. Työhaastattelut aloitetaan jo rekrytointiaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Joten hae rohkeasti, vaikka jo tänään!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä lappilaisen henkilöstöalan yrityksen Arctic Career Oy:n kanssa. 

Osaamisalue: