Wau Experience Oy

Myyjä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Myyjä

Myyjä, Wau Experience Oy, Wauva Tampere, Ratinan Kauppakeskus, Tampere

Oletko sinä Wauva Kaupan uusi työntekijä? Haemme maan mageimpaan lastentarvikeliikkeeseen Tampereelle Ratinan Kauppakeskukseen myyjää monipuolisiin työtehtäviin. Wauva on tamperelaisen Elinan perustama ja omistama brändi, mikä näyttää suuntaa lastentarvikealalla tehden asioita omalla tyylillään. Wauvasta löydät alan laadukkaimmat tuotteet, kauneimmat esillepanot ja asiantuntevimmat myyjät. Firman nimi on Wau Experience, mikä on myös yrityksen motto – annetaan asiakkaalle wau elämys meidän myymälässä maagisen vauva-ajan alkaessa!

Tärkein työtehtävä kaikista on ammattitaitoinen asiakkaiden palvelu ja myynti, mikä menee aina kaikkien muiden hommien edelle. Kun asiakkailta jää aikaa, hoidetaan myymälä kuntoon eli puretaan kuormat, pakataan verkkokauppatilaukset, rakennetaan mageita esillepanoja, kuvataan some-videoita, päivitetään verkkokauppaa, hoidetaan reklamaatiot sekä tehdään muita tavanomaisia myymälätöitä.

Päivät vaihtelevat; toisinaan asiakkaita on paljon aamusta iltaan ja toisinaan puretaan toistakymmentä lavallista kuormia päivässä. Työ on mukavaa, sosiaalista sekä yllättävän fyysistä, joten tässä työssä käyttöä on paitsi hyville sosiaalisille taidoille ja puhelahjoille, mutta myös hauiksille. Meillä rauhallisinakin päivinä hommia riittää ja työtehtäviin sekä koko Wauva-konseptin kehittämiseen pääsee itse vaikuttamaan jos näkemystä ja intoa löytyy. Koulutamme sinulle sekä tuotetietoa että myyntiosaamista – myyjänä ei ole koskaan valmis! Meillä perus tuntipalkan lisäksi maksetaan myös myyntibonuksia.

Myymälämme on tällä hetkellä auki ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-16. Haemme yhtä täysiaikaista (n. 30-37,5h/vko) myyjää. Työpäivät ovat arkisin ja lauantaisin 8h mittaisia ja sunnuntaisin 4h. Asiakkaita on myymälässä eniten arki-iltoina ja viikonloppuisin, joten viikonlopputöitä on paljon. Asiakkaita palvellaan suomeksi ja englanniksi. Meillä on hommissa huippu tiimi alan ammattilaisia ja töitä tehdään toinen toistaan tukien. Toinen myymälämme sijaitsee Helsingissä, Ruoholahdessa. Kivijalkamyymälöiden kaverina on aktiivinen verkkokauppa www.wauva.com, mikä hoidetaan Tampereelta käsin ja olemme myös somessa aktiivisia. Instasta, tubesta ja facesta meidät löydät (a)wauvakauppa nimellä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä vapaamuotoinen, lyhyt videoesittely itsestäsi s-postilla elina.komulainen@wauva.com. Mikäli videotiedosto ei mahdu sähköpostin liitteeksi, voit lähettää sen myös whatsappissa numeroon 044-3554733. Työpaikka täytetään sopivan hakijan löytyessä, joten rip rap hakemusta tekemään!

Palkkaus:TESin mukainen tuntipalkka + bonukset
Työ alkaa:heti / sovittavissa
Työn kesto:yli 12 kuukautta, äitiysloman sijaisuus + mahdollinen jatko
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Elina Komulainen, 044-3554733, elina.komulainen@wauva.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: