Etsimme teknistä kiinteistönhoitajaa LVI-asentajan koulutuksella ja kokemuksella osaksi HY247:n työyhteisöä! 

Oletko LVI-alan moniosaaja ja kaipaat vaihtelua sekä uusia haasteita? Tule töihin Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle eli HY247:aan. Helsingin yliopiston kampuksilla sinua odottaa dynaaminen sekä jatkuvasti kehittyvä talotekniikkatyö. Helsingin yliopiston rakennuskanta on työkenttänä ainutlaatuinen ja monipuolinen. 

Rakennukset sisältävät opetustiloja, tutkimustiloja, laboratorioita ja muita taloteknistä erikoisosaamista vaativia tiloja. Kahta samanlaista päivää ei ole eikä aika käy pitkäksi. 

Maailmaluokan palvelua maailmanluokan yliopistolle 

Meillä toimit LVI-huoltoasentajana (70 %) talotekniikkapartiossa ja tarvittaessa teknisenä kiinteistönhoitajana yliopiston kampuksilla (30 %). Vastaat yhteistyössä ylläpidon laajennetun tiimin (mukaan lukien asiantuntijat) kanssa kampusten talotekniikan toimivuudesta ja Helsingin yliopiston energiansäästötavoitteiden saavuttamisesta. Erityisenä fokusalueena 2023 ovat IV-koneiden ja nestejärjestelmien syvällisemmät huollot. Työkenttä on laaja ja vaatii halua oppia uusia asioita ja kouluttautua. Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. 

Parhaat edellytykset tehtävään sinulle antavat 

  • ahkera ja työtä pelkäämätön asenne  

  • LVI-asentajan koulutus  

  • työelämässä hankittu monipuolinen osaaminen ja kokemus taloteknisistä järjestelmistä.  
     

Eduksi katsomme rakennusautomaatio-osaamisen sekä kyvykkyyden ja halukkuuden toimia päivystäjänä.  

Koet omaksesi työskentelyn monikulttuurisessa yhteisössä. Takataskustasi löytyykin hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä silmäkulmastasi pilkettä. Motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta ja yhteistyöstä asiakkaiden, tiimiläistesi sekä HY247:n muiden osaajien kanssa. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on aitoa palveluasennetta ja vankka tahto oppia uutta arjen työssä.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme vakaan työpaikan ja pääsyn osaksi yliopistoyhteisöä. Työsuhteet meillä ovat pitkiä ja työntekijät ovat viihtyneet työyhteisössämme. 

HY247:laisena olet oikeutettu kattaviin työterveyspalveluihimme. Henkilöstömme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille tärkeää, sillä ne tukevat työssä jaksamista. Arvostamme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa: tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, sillä tiedämme, että arkeen kuuluu myös yllättäviä tilanteita. Johtamistapamme HY247:ssa on osallistava, valmentava sekä vastuullinen.

Uskomme elinikäiseen oppimiseen ja tuemme henkilöstömme halua kouluttautua edelleen sekä hankkia lisää henkilökohtaista ammattiosaamista.  
Saat käyttöösi työn menestyksekästä hoitamista tukevat ajanmukaiset työvälineet.

Tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan sekä perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.  

Keitä me olemme? 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy eli HY247 on Helsingin yliopiston omistama, vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse-yhtiö. Tarjoamme kiinteistöpalveluita yliopistolaisille neljällä eri kampuksella Helsingissä sekä tutkimusasemilla ympäri Suomen. Olemme reilun 300 työntekijän monimuotoinen ja palveluorientoitunut työyhteisö. HY247:n työkenttänä on Helsingin yliopiston ainutlaatuinen kiinteistökanta. 

Missiomme on pitää huolen siitä, että puitteet työn tekemiseen, opiskeluun ja verkostoitumiseen ovat ajanmukaiset, terveelliset, joustavat ja turvalliset – ajasta ja paikasta riippumatta sekä kiinteistöjen arvon säilyttäen.
 
Voit tutustua meihin lisää osoitteessa: www.hy247.fi 

Kiinnostuitko? 

Jätä meille yhteystietosi ja CV palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä. 

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, ja haastatteluita tehdään jo hakuaikana.
Henkilöillä on mahdollisuus osallistua tarvittaessa työajalla ammattitaitoa täydentäville lyhytkursseille, kuten IV-katsastus-, energiansäästö- ja rakennusautomaatiokoulutuksiin. 

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työtehtävät sijoittuvat Helsingin yliopiston Viikin kampukselle.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä: 

 

Osaamisalue:

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse -yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.