Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Lähihoitaja: kotihoito (Rantakylä-Karsikko), Joensuu (id8029)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 06.10.2023, 9:00
  • Suljettu 23.10.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja: kotihoito (Rantakylä-Karsikko), Joensuu (id8029)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 22.10.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

Lähihoitajaa

Rantakylä-Karsikon kotihoitoon 1.11.2023 alkaen
 
 

Tehtävänkuvaus

Haemme motivoitunutta ja itsenäisestä työstä nauttivaa lähihoitajaa. Tehtäväsi keskittyy kotihoidon tarjoamiseen ikääntyneille asiakkaillemme eri osa-alueilla. Sinun vastuullasi on tarjota apua ja tukea asiakkaille lääkehoidossa, hygieniasta huolehtimisessa, ravitsemuksen sekä asiakkaiden liikkumisen tukemisessa. Työssäsi hyödynnät myös RAI-toimintamittarin käytön tuottamaa tietoa asiakkaan hoidon tarpeesta.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa hyvä organisointikyky ja taito hallita omaa ajankäyttöäsi tehokkaasti. Sinun tulee pystyä priorisoimaan tehtäviä ja työskentelemään asiakkaiden erilaiset tarpeet huomioiden.

Kotihoidon työ on liikkuvaa työtä ja meillä on asiakkaita esimerkiksi lähialueilta sekä paikoitellen myös kauempaa. Kotihoidon yksiköllä on käytössä 6 autoa.

Työ on 2-vuorotyötä.

Työyhteisön esittely

Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä. Työyhteisömme on monipuolisen osaava ja kulttuuriltaan rikas. Tämä heijastuu yhteisössä vallitsevaan avoimuuteen, avarakatseisuuteen ja opiskelijamyönteiseen asenteeseen. Työntekijöille mahdollistetaan kehittyminen työssään ja vastuualueita määritellään omaan mielenkiinnon mukaisesti. Meille turvallinen työ ja selkeys toiminnassa on prioriteetti.

Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa.  Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä.

Meille asiakkaat tulevat sosiaalipalveluohjauksen kautta.

Työpaikan sijainti: Ruoritie 3, 2.krs, 80160 Joensuu

Kelpoisuusehdot

 Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa. 

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 2500,42 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 1.11.2023, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 6.10.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: