Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja / Sjukskötare (Väinölä, Myrskylä)

  • Sijainti Myrskylä
  • Julkaistu 13.04.2023, 16:00
  • Suljettu 16.05.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja / Sjukskötare (Väinölä, Myrskylä)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyi kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. Hyvinvointialue työllistää noin 2 500 henkeä ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2023 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Ryhmäkoti Väinölään. 

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Uudenlaisten toimintamallien kehittäminen, henkilökunnan osaamisen vahvistaminen ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen kuuluvat painopistealueisiimme. Valintasi mukaan voit tehdä joko päivätyötä tai kaksivuorotyötä. Vuorotyötä tehdessäsi voit itse vaikuttaa työvuoroihisi, käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä, osaamista muistisairauksien hoidosta ja muistisairaiden asukkaiden kohtaamisesta.  Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, reippautta ja kehittämismyönteisyyttä sekä tiimityötaitoja. Asiakkaan toimintakyvyn arvioinnissa käytämme RAI-järjestelmää.

Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme ammattitaitoiseen mukavaan työyhteisöön, joka tekee työtä asukkaidemme parhaaksi! Pääset tutustumaan toimintaamme Facebookissa https://www.facebook.com/profile.php?id=100071974703733

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus (JulkiTerhikki). Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan molempien kotimaisten kielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2631,34 /kk sekä mahdolliset lisät. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään viimeistään 15.5.2023 klo 23.59. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa palveluesimies Päivi Aaltonen 040 158 9082 tai paivi.aaltonen@itauusimaa.fi

Osaamisalue: