Palmia Oy

Vartijoita korkean turvatason kohteisiin Vantaalle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.03.2024, 19:00
  • Suljettu 15.04.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vartijoita korkean turvatason kohteisiin Vantaalle

Etsimme Palmian turvallisuuspalveluihin kokeneita ja hyvällä asenteella varustettuja vartijoita korkean turvatason asiakkuuksiin Vantaalle. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Työtehtävät

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten aula- ja turvatarkastustehtävien parissa korkean turvallisuustason toimintaympäristössä. Tärkeässä osassa on kohteen päivittäisen turvallisuuden varmistaminen ja hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen. Päätehtävänä on vierailijoiden vastaanotto ja opastus, henkilöliikenteen sekä postin ja tavarantoimituksen turvatarkastus. Osassa kohteista tehtäviin sisältyy myös turvavalvomossa toimimista. 

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7-17 välille ja kohteet sijaitsevat Vantaan Jokiniemessä.

Miksi meidän joukkoomme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän mielenkiintoisessa työskentely-ympäristössä. Sinua odottavat meillä ammattitaitoiset ja rennot työkaverit. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla. Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Työtehtävän kokonaispalkka (sis. mahdolliset lisät):

  • 2100-2300 €/kk

Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). 

Voit tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Millaista tyyppiä etsimme?

Tämä tehtävä on kuin tehty sinulle, mikäli sinulta löytyy loistavat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot ja olet näppärä erilaisten ICT- ja AV-järjestelmien kanssa. Lisäksi sinulta löytyy:

  • voimassa oleva vartijakortti
  • suoritetut voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin)
  • vähintään kahden vuoden kokemus aula- ja paikallisvartioinnin tehtävistä 
  • erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito 
  • hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Eduksi katsomme suoritetun turvatarkastuskoulutuksen ja aiemman kokemuksen turvatarkastustehtävistä. Myös suoritettu ensiapukoulutus sekä ruotsin kielen osaaminen on eduksi. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme sinusta lisää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Valituille henkilöille teetämme perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Annika Yinkfu Chuye numerosta 040 154 8866. Parhaiten tavoitat Annikan arkisin klo 12-15 välillä.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.