Soite

Ohjaajan toimi Mattilakodilla

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 05.10.2022, 13:00
  • Suljettu 23.10.2022, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaajan toimi Mattilakodilla

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa on haettavana 23.10.2022 klo 12.00 mennessä vammaispalveluiden toimialueella 

Ohjaajan toimi Mattilakodilla

Toimi sijoittuu vammaispalveluiden toimialueelle ja työtehtävät asumispalveluiden ja päiväaikaisen toiminnan palvelualueelle. Työtehtävät kohdentuvat Mattilakotiin, joka tuottaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 17 kehitysvammaiselle asukkaalle.

Ohjaajan työ on monipuolista käytännön ohjaus-ja hoitotyötä sekä asukkaiden omatoimisuuden tukemista kuntouttavalla työotteella. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä asukaslähtöistä työtapaa moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Haemme työntekijää, joka on kiinnostunut kehitysvammaisten henkilöiden kanssa tehtävästä työstä. Aikaisempi työkokemus kehitysvamma-alalta katsotaan eduksi. Työhön sisältyy opiskelijoiden ohjausvelvollisuus.

Toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus www.soite.fi/tyopaikat –sivulla. Sähköiseen hakemukseen liitetään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan sekä kuntayhtymässä tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Ennen toimen täyttämistä hakijan tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan.  Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antavat palveluesimies Kristiina Huhtala puh. 044 7809058 kristiina.huhtala@soite.fi tai palvelualuejohtaja Sari Valkama puh. 040 8042985, sari.valkama@soite.fi.

 

KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Osaamisalue: