RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hydrauliikka-asentajia

  • Sijainti Eurajoki
  • Julkaistu 08.03.2024, 0:00
  • Suljettu 20.03.2024, 0:00

Hydrauliikka-asentajia

Haemme kahta hydrauliikka-asentajaa vakitiuiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävänä sinulla on mm. pulttimutteriliitoksin liittää letkuja hydrauliikalla toimiviin laitteisiin sekä muut hydrauliikkalaitteiden asennustyöt. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu oppia ovat myös suuressa roolissa. Tässä työssä menestyy myös alasta kiinnostunut työntekijä, koska yritys on valmis myös panostamaan kouluttamiseesi. Tarve on siis kahdelle ja heistä toivotaan saavan pitkäaikaisia työntekijöitä. 

Palkkaus tehtävässä on kokeneella työntekijällä 17 €/ h eteenpäin ja vasta-alkajalla palkka on alkuun yleensä siinä 13 €/h luokassa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hieman Rauman ulkopuolella, joten oma auto on tarpeen tämän työn kannalta. Suomen kielentaito on välttämättömyys tämän työn hallitsemisen kannalta. 

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laita hakemus tulemaan mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,