Inray Oy

Käyttöönottoteknikko

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 12.08.2022, 12:30
  • Suljettu 11.09.2022, 23:59

Käyttöönottoteknikko

HAEMME työmiestä mittausjärjestelmien toimitusprojekteihin. Voit olla koulutukseltasi vanhan liiton teknikko, insinööri tai itse oppinut sepittäjä soveltuvalta alalta.  Tehtävässä toimit projektipäällikön apuna hänen määrittelemissään tehtävissä. Osallistut mm. järjestelmien rakentamiseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon voimalaitoksilla. Toimit projekteissa tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden kanssa.

ODOTAMME sinulta järjestelmällisyyttä joskus hankalienkin asioiden ratkaisuun. Heikkovirtaosaaminen ja prosessiteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Tietokoneen käytössä sinulta löytyy perusosaaminen ja muuten kädentaitoja pieniin asennustöihin.

Tehtävässä tarvitaan maalaisjärkeä, oma-aloitteisuutta, kohtalaista englannin kielen taitoa, jolla pärjäät jokapäiväisessä kommunikoinnissa, matkustusvalmiutta ja joustavuutta kuormitustilanteen mukaan. Kaikkea ei tarvitse osata heti, mutta olet innokas oppimaan uutta. Voit olla kokeneempikin kaveri esim. suunnittelualalta, ja haaveilet vaihtelusta käytännön hommissa.

 

INRAY TARJOAA sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä ja mahdollisuuden nähdä maailmaa sekä edetä urallasi. Toimipaikkasi on Mikkeli.

 

LISÄTIETOJA: janne.kovanen@inray.fi , www.inray.fi

Osaamisalue: , , , , , , ,

Inray Oy

Inray Oy kehittää jatkuvatoimisia röntgenmittausjärjestelmiä ja tuotannon optimointityökaluja

erityisesti energiantuotannon tarpeisiin. Yhtiön päätuotteena on

FuelControl-polttoaineen laadunmittausjärjestelmä, jonka avulla asiakkaat säästävät

tuotantokustannuksissa ja vähentävät toiminnasta aiheutuvia päästöjä.