Instru optiikka Oy

Myyjä 37,5h/vko Instrumentarium Iso Omena

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 02.06.2023, 9:00
  • Suljettu 12.06.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyjä 37,5h/vko Instrumentarium Iso Omena

Hei myyjä, näytä vahvuutesi!

Optisella alalla yhdistyvät tyyli ja trendit, mutta myös terveys ja teknologia. Siksi tämä onkin monipuolinen ala, joka tarjoaa haasteita niin tyylitietoiselle kuin teknologiastakin kiinnostuneelle myyjälle.

Meillä myyjänä pääset yhteistyössä optometristien kanssa valitsemaan asiakkaillemme parhaiten sopivat näkemisen ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ja varmistat omalla toiminnallasi onnistuneen asiakaskokemuksen. Myyntityön lisäksi pääset tekemään näöntutkimukseen liittyviä esitutkimuksia ja käyttämään alan kehittyneintä teknologiaa apunasi. 

Sovit huipputiimiimme, kun

  • Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakkaiden odotusten ylittämisestä
  • Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla hymy ei hyydy vilkkaampanakaan päivinä
  • Haluat oppia uutta optisesta alasta, kehyksistä ja linsseistä
  • Rakastat tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita
  • Omaat positiivisen asenteen – tiivis yhteistyö ja toistemme innostaminen ovat meille tärkeitä arvoja

Aikaisempi kokemus myyntityöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on intoa ja halua oppia optisesta alasta, kehyksistä ja linsseistä sekä alan uusimmasta teknologiasta. Tarjoamme kaikille uusille instrulaisille kattavan perehdytyksen ja autamme sinua onnistumaan tehtävässäsi. Monipuoliset urapolkumme tarjoavat myös hienoja mahdollisuuksia edetä työssäsi. Meillä saat haastaa itseäsi, kehittyä, vaikuttaa ja nauttia monipuolisesta työstä.

Tehtävä on vakituinen ja töiden aloitus voidaan sopia joustavasti. Työaika on 37,5 h/viikko – aamu-, ilta- ja viikonloppuvuorot tuovat mukavaa vaihtelua arkeen. Noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, jolloin tehtävän palkkaan vaikuttaa mm. aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi hyvästä suorituksesta on mahdollista ansaita provisioita. Instrulaisena saat myös tuntuvat alennukset laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme kattavaa työterveyshuoltoa ja liikunta- ja kulttuurietua unohtamatta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus urasivuillamme www.instruoptiikka.fi/tyopaikat.

Tietoa Instru Optiikasta

 
 
Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme vakaa, jo 130 vuotta alalla toiminut, ihmiskeskeinen työnantaja. Toimintaamme ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Instrumentarium, Nissen ja Keops ovat Instru Optiikan ketjuja, joten uramahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Lisäksi olemme osa maailmanlaajuista EssilorLuxottica-konsernia, mikä mahdollistaa myös kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. EssilorLuxotticaan kuuluvat optisen alan ketjut toimivat yhteensä yli 150 maassa yli 180 000 työntekijän voimin kattaen noin 18 000 myymälän myymäläverkoston. 

Meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut. See More – Be More!

Osaamisalue: