Kårkulla samkommun

Vårdare till Kvarnen-Österby serviceenhet (475)

  • Sijainti Raasepori
  • Julkaistu 21.11.2022, 15:00
  • Suljettu 29.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vårdare till Kvarnen-Österby serviceenhet (475)

Vid årsskiftet 2022-2023 kommer Kårkulla samkommun att  byta till välfärdsområdet. 

Kårkulla samkommun rekryterar

EN VÅRDARE (475)

i heltid till Kvarnen-Österby serviceenhet med placering i Österby, Böningsvägen. Vi är i huvudsak ett seniorboende med 11 platser. Arbetet är periodarbete.  

Vi letar även efter vikarier för kortare samt längre perioder.

Vi arbetar utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt. Viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är brukarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad och intresserad av att jobba som vårdare inom omsorgsbranschen. Du motiveras av att arbeta med människor och har ett gott bemötande och en öppen attityd. 

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete och en trevlig arbetsgemenskap. Hos oss har du också möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom varierande fortbildningar.

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. 

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet SH (2 311,02 €) och anställningen inleds med en prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016) och ett utdrag ur straffregistret (om man i väsentlig grad arbetar med barn). 

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till Trude Jansson-Wenberg  och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till Regionala expertteamet i västra Nyland, Norra Strandgatan 19, 10600 Ekenäs (märk kuvertet vårdare/Österby). Vi vill ha din ansökan senast 28.12.2022.

Vid uppdatering av annons, så är du fortfarande med i ansökningsprocessen. 

Närmare information ger enhetschef Maria Gröndahl, tfn 0247431504  eller margrond@karkulla.fi.

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

14.12.2022

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja

Osaamisalue: