Siun sote

Sosiaalityöntekijä: työikäisten palvelut, Outokumpu (id6834)

  • Sijainti Outokumpu
  • Julkaistu 04.11.2022, 8:00
  • Suljettu 15.12.2022, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä: työikäisten palvelut, Outokumpu (id6834)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUE SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun soten perhe- ja sosiaalipalvelujen työikäisten palveluissa on haettavana 30.11.2022 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka läntiselle toiminta-alueelle (Heinävesi, Outokumpu, Liperi ja Polvijärvi).

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.3.2023 alkaen työikäisten sosiaalipalveluihin läntiselle toiminta-alueelle Outokummun toimipisteeseen. Töitä tehdään tarpeen mukaan muissakin läntisen alueen kunnissa. 

Työikäisten palvelujen tavoitteena on tukea työikäisiä asiakkaita elämänhallintaan, työhön, toimeentuloon tai opiskeluun liittyvissä asioissa sekä vähentää eriarvoisuutta. Asiakkaan kanssa yhdessä etsitään vaihtoehtoja elämäntilanteen parantamiseksi ja motivoidaan asiakasta muutokseen mm. aktivoimalla asiakasta työelämään, koulutukseen, työkyvyn arviointiin tai muiden palveluiden käyttöön palvelutarpeenarvion mukaisesti. Lisäksi tuemme ja autamme arjen kysymyksissä, kuten asumiseen liittyvissä ongelmissa. Työikäisten palvelujen sosiaalityöntekijät tekevät yhteistyötä muiden toimijoiden, verkostojen ja kolmannen sektorin kanssa. Työikäisten palveluihin kuuluvat mm. sosiaaliohjaus- ja sosiaalityö, sosiaalihuoltolain mukainen asuminen, TYP-työ sekä ehkäisevä toimeentulotuki. Sosiaalityöntekijänä viet eteenpäin sosiaalityön palveluprosessia asian vireilletulokäsittelystä, palvelutarpeen arviointiin, asiakkuuden suunnitteluun, palvelun järjestämiseen ja palvelun toteutukseen.

Arvostamme sosiaalityön työkokemusta, ratkaisukeskeisyyttä, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, organisointitaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomen kielellä. Työ on liikkuvaa, joten oman auton käyttö on välttämätön. Eduksi katsotaan kokemus aikuissosiaalityön asiakkaiden ja verkostojen kanssa työskentelystä sekä asiakastietojärjestelmä ProConsonan/Omni360:n tuntemus.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. 

Tehtäväkohtainen palkka on 3620,42 euroa. 

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on koeaika.  Liukuva työaika on käytettävissä, kun se on tehtävien kannalta mahdollista. ePassi käytössämme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna. Virkaan valinta edellyttää viran perustamista hyvinvointialueen henkilöstöjaostossa.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Katri Naumanen, katri.naumanen@siunsote.fi, puh. 013 330 5201 ja palvelupäällikkö Johanna Turunen, johanna.turunen@siunsote.fi, puh. 013 330 5333.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: