Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Sommarjobb för unga, boendeservice (Askola, Mörskom, Pukkila, Lovisa, Borgå, Sibbo)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 10.03.2023, 10:00
  • Suljettu 30.04.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sommarjobb för unga, boendeservice (Askola, Mörskom, Pukkila, Lovisa, Borgå, Sibbo)

Östra Nylands välfärdsområde omfattar sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Välfärdsområdet sysselsätter omkring 2 500 personer och är en av de största arbetsgivarna i regionen. 

Sök sommarjobb hos boendeserviceenheter för äldre vid Östra Nylands välfärdsområde! Vi erbjuder sommarjobb för unga som är 14–16 år när arbetsförhållandet börjar.

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att hålla de boende sällskap och vistas utomhus med dem, att hjälpa till med deras måltider samt med sysslor i köket och med tvätt av linne och kläder.

Vi uppskattar förmågan att skapa en personlig och god vardag för våra boende med hänsyn till deras individuella behov och önskemål. Just du kan vara vår nya vårdarbetsstuderande! Vi erbjuder dig trevliga kolleger och omsorgsfull introduktion. Vi satsar på arbetshälsa och säkerhet. 

När du fyller i ansökan kan du under Arbetserfarenhet också skriva in dina praoplatser. Det är i ansökan bra att nämna vilka kurser du har avlagt. Välj från listan alla de enheter vid vilka du har en möjlighet att jobba. Om du vill ha mer information om sommarjobbet eller om en annan enhet, ta då kontakt med kontaktpersonen för ifrågavarande ställe.

Lönen fastställs enligt VÄLKA. Arbetstiden är 30 h/vecka. Sommarjobbsperioden är fyra veckor lång och lönen är 1028 euro / 4 veckor. Sommarjobben är dagsarbete som görs huvudsakligen under skolornas sommarlov.

Ansökningstiden går ut 30.4.2023 kl. 14. Lämna din ansökan snart, vi börjar intervjua sökande redan före ansökningstidens slut. Lycka till med arbetssökningen! ☺

Upplysningar angående serviceboende med heldygnsomsorg:

Askola Mäntyrinne, Riikka Moilanen tfn 040 527 6130 riikka.moilanen@itauusimaa.fi

Mörskom Grupphemmet Väinölä, Päivi Aaltonen, tfn 040 158 9082, paivi.aaltonen@itauusimaa.fi

Pukkila Onnihemmen, Soili Kosola, tfn 040 528 3857, soili.kosola@itauusimaa.fi

Lovisa:

Borgå:

Sibbo:

Vanligt serviceboende

Löydät suomenkielisen kesätyöilmoituksen täältä: https://itauusimaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=315

Osaamisalue: