Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko innovatiivinen ja kehittämismyönteinen kulttuurijohtamisen vahva ammattilainen?

Haemme nyt joukkoomme innostavaa ja kokonaisuudet hahmottavaa 

KULTTUURIJOHTAJAA 

Etsimämme henkilö on rohkea edelläkävijä ja kulttuurialan ammattilainen, jolla on johtamiskokemusta ja näkemystä kulttuuripalvelujen kehittämisen suunnasta. Odotamme aiempaa näyttöä kulttuurialalta ja arvostamme myös kiinnostusta uusiin kaupunkikulttuurin ilmiöihin ja toimintamuotoihin. Myös liikuntapuolen tuntemus luetaan tehtävässä eduksi. Edellytämme itsenäistä ja tuloksellista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia verkostoissa. Arvostamme lisäksi modernin viestinnän ymmärrystä ja hallintaa.

Kulttuurijohtaja johtaa Hyvinvoinnin palvelualueella kulttuuri- ja liikuntapalvelujen kokonaisuutta, johon kuuluvat tällä hetkellä liikuntapalvelut, Keskisen-Uudenmaan Musiikkiopiston toiminta, tapahtumapalvelut ja Järvenpää-talon toiminta, museopalvelut, kirjastopalvelut sekä laaja kulttuurin edistäminen.

Kulttuurijohtaja vastaa alueensa toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta ja hän on palvelualueen johtoryhmän jäsen. Hän toimii monissa yhteistyöverkostoissa ja on niissä edistämässä kuvaa elinvoimaisesta kulttuurikaupungista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän voimakkaasti kehittyvässä kaupunkiorganisaatiossamme, ajanmukaiset työvälineet sekä työtilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Järvenpään keskustassa.

Osaamisprofiili löytyy osoitteesta: https://jarvenpaa.cloudnc.fi/download/noname/%7B3073238e-76c8-448d-b498-ab2adb5c2df6%7D/49956

Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia.

Vakituisen tehtävän hoito alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 25.8.2022 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti Järvenpään kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta, https://jarvenpaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1

Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Kristiina Soots p. 040 701 5205, kristiina.soots@jarvenpaa.fi

Kelpoisuusehdot 

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa tai korkeakoulututkintoa yhdistyneenä riittävään kulttuurialan johtamiskokemukseen. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Palvelussuhteen ehdot 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi