Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Ylilääkäri: lastentaudit, Joensuu (id8599)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 06.03.2024, 8:00
  • Suljettu 22.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ylilääkäri: lastentaudit, Joensuu (id8599)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

 HAEMME 21.3.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

lastentautien ylilääkäriä

Lastenkeskukseen

 

Tehtävänkuvaus

Nykyisen ylilääkärin jäädessä eläkkeelle etsimme esimiestyöstä ja kehittämistyön johtamisesta kiinnostunutta lastentautien erikoislääkäriä ylilääkärin virkaan. Virka sijoittuu Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenkeskukseen, mihin kuuluvat lastentaudit ja lastenneurologia.  Lastentautien ylilääkäri johtaa myös koko lastenkeskusta. Lastentautien ylilääkäri vastaa lastentautien erikoissairaanhoidosta sekä lastenkeskuksen taloushallinnosta, toimii lastenkeskuksen lääkäreiden esihenkilönä ja tekee myös kliinistä työtä.  Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön.

Työyhteisön esittely

Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan.

Lastentaudeilla työskentelee nykyisin ylilääkärin lisäksi laaja-alaisesti osaava ja motivoitunut lääkärikunta: kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi, jolla on palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys ja gastroenterologi) sekä 6 erikoislääkäriä (mm. endokrinologi ja nuorisolääkäri). Kolme lääkäreistämme on lääketieteen tohtoreita. Lastenneurologialla työskentelee ylilääkäri ja erikoislääkäri, osastonylilääkäri on virkavapaalla.  Lisäksi klinikassa työskentelee kaksi tai useampia erikoistuvia lääkäreitä. Meillä on mukavat, musikaaliset ja liikunnalliset työkaverit (mm. tuore uimahyppymitalisti, cross fittiin hurahtaneita, suunnistajia ja sunnuntaihiihtäjiä). Klinikan ilmapiiri on hyvä, kollegat auttavat aina tarvittaessa. Toimimme keväällä 2020 valmistuneissa uusissa tiloissa, joissa on 20 vuodeosastopaikkaa ja polikliininen erikoissairaanhoidon toiminta. Opetamme Itä-Suomen yliopiston kandeja lastentautien erikoisalalla. Joensuu on vireä yliopistokaupunki.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys lastentautien erikoisalalla. Hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Ylilääkärin tehtäväkohtainen palkka on 7324,67€/kk, jonka lisäksi maksetaan mm. työkokemuslisää ja mahdollisesti tehtävälisää ja lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200 €/vuosi/hlö)
  • Työsuhdepolkupyörä (kevät 2024)
  • Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • Työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • Tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja antavat lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen p. 013 330 3768 tai vs. palvelupäällikkö Anu Harju anu.harju@siunsote.fi p. 013 330 3064 Ota rohkeasti yhteyttä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 6.3.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: