Scania

Markkinointikoordinaattori – Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 08.09.2022, 13:00
  • Suljettu 25.09.2022, 23:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Markkinointikoordinaattori – Helsinki

Etsimme Scania Suomi Oy:n Maahantuontiin Helsinkiin MARCOM-tiimiin proaktiivista ja tiimihenkistä

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA 

määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 14.11.2022 – 31.1.2024.

Haemme B2B-markkinoinnista innostunutta osaajaa markkinointitiimimme. Tehtäväsi on toimia käytännön käsiparina markkinointi- ja kehityspäälliköillemme mm. sosiaalisen median, verkkosivujen, tapahtumien sisältömarkkinoinnissa, erilaisissa digikehitysprojekteissa, sekä tapahtumajärjestelyissä. Lisäksi pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä mainostoimistomme ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Markkinajohtajana ja alan edelläkävijänä meillä riittää paljon tekemistä moneen markkinointikanavaan ja tarpeeseen.

Työnkuvasi muokkautuu osaamisesi mukaan, osaamisalueitasi toivoisimme olevan esimerkiksi:

  • Sosiaalisen median hyödyntäminen B2B-markkinoinnissa yhdessä mainostoimistomme kanssa
  • Sisältömarkkinointi ja artikkeleiden kirjoittaminen
  • Kuvankäsittelyn taidot sekä muu graafinen osaaminen
  • Sisältöjen tuottaminen verkkosivuille ja eri viestinnän julkaisualustoihin
  • Tapahtumien koordinointi

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tunnet ja osaat jo hyödyntää erilaisia digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja haluat kehittyä siinä paremmaksi. Tukenasi työssäsi on osaava markkinoinnin tiimimme ja koko asiantuntijaorganisaatiomme. Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on roolissa välttämätön, ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.

Toimipaikkasi on Helsingissä, Scania Suomi Oy:n maahantuonnin pääkonttorissa Konalassa. Sopimuksen mukaan rooli saattaa myös sisältää jonkin verran matkustelua tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään oheisen hakulinkin kautta viimeistään 25.9.2022. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. 

Voit tiedustella lisätietoja tehtävästä puhelimitse 16.9 sekä 21.9 klo 9–16 Markkinointipäällikkö Olli Heikkiseltä puh. 050 64258, tai sähköpostitse olli.heikkinen@scania.fi.  

Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli noin 14,2 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 lopussa noin 54000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2021 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 593 henkilöä keskimäärin.

Osaamisalue: