JPT-Industria Oy

Projekti-insinööri

  • Sijainti Ilmajoki
  • Julkaistu 31.07.2022, 0:00
  • Suljettu 29.08.2022, 23:59

Projekti-insinööri

Haemme JPT-Industrialle

Projekti-insinööriä

 

teollisuuden ja maatalouden erilaisiin projekteihin.

Olet oma-aloitteinen, päämäärätietoinen ja kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia, kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien välillä.

Etsimällämme ammattilaisella on paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä, halu oppia uutta, vastuuntuntoa ja kyky työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä. Sinulla on positiivinen elämänasenne, joka ei haasteista hetkahda. Arvostamme aikaisempaa kokemusta projektityöstä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, joissa voit kehittää osaamistasi, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja ympärilläsi toimii osaava projektiorganisaatio.

Pystyt hoitamaan työsi myös englannin kielellä.

Lisätietoja: Juha Nisula, 040 587 8120
www.jpt.fi
www.tornum.fi

Hakemukset palkkatoiveineen oheisen hakupainikkeen kautta. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Osaamisalue:

JPT-Industria Oy

JPT-Industria Oy on Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella toimiva globaali ratkaisutoimittaja ja Suomen johtava prosessitoimittaja sekä innovatiivinen rehuteollisuuden prosessien kehittäjä. JPT-Industria Oy:n tuoteperheisiin kuuluvat kokonaisjärjestemät sekä rehuteollisuudelle että maatalousyrittäjille rehutuotantoon Suomessa ja ulkomailla. JPT-Industria on osa ruotsalaista Tornumia, joka on noteerattu Tukholman pörssissä.