Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kustaantien päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.09.2022, 14:00
  • Suljettu 26.09.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kustaantien päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kustaantien päiväkoti, Koivukylän toimintayksikkö

Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 27.09.2022 tai sopimuksen mukaan – 

Hei sinä avoin ja kehittymismyönteinen varhaiskasvatuksen opettaja,
 
Nyt olisi oiva mahdollisuus päästä Kustaantien päiväkodin osaavaan, innovatiiviseen ja lapsen etua ajavaan kasvattajajoukkoon.  Tarjoamme sinulle työyhteisössämme moniammatillisen pitkänlinjan ammattilaisista koostuvan työporukan, jossa varmasti opit uutta ja pääset myös tuomaan omia vahvuuksiasi esille. Työsi sijoittuu 3-5v. ryhmään kahden lastenhoitajan tiimikaveriksi.
 
Yksikkömme kantaviin arvoihin kuuluu rohkeus, avoimuus ja yhteisöllisyys, jotka näkyvät niin vahvuuksien kuin haasteidenkin jakamisena ja yhdessä pohtimisena sekä haluna kokeilla uudenlaisia ratkaisuja ja löytää sitä kautta oikeat toimintatavat jokaiselle toimintavuodelle. Pyrimme näkemään jokaisen lapsen kuin aikuisenkin ainutlaatuisina yksilöinä vahvuuksien ja positiivisten ominaisuuksien kautta.
 
Jos olet itsekin ennakkoluuloton, haasteita pelkäämätön, mutta työhösi täysillä sitoutuva sekä työyhteisön jäsenenä avoin ja auttavainen, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Koivukylän varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Havukallion ja Kustaantien ja Koivukylän päiväkodit. Ne sijaitsevat luonnonläheisellä metsäisellä asuinalueella. Luonto on meille tärkeä oppimisympäristö. Alueen monikulttuurisuus rikastuttaa toimintaamme tuomalla siihen sisältöjä eri kulttuureista. 

Kiireettömyys ja pienryhmissä toimiminen on olennaista. Päiväkodin vieressä sijaitseva metsä ja päiväkodin pihalle rakennettu puutarha ovat iso osa jokapäiväistä kasvu- ja oppimisympäristöä. Tämä mahdollistaa lasten monipuolisen liikkumisen, luonnon seuraamisen ja lasten osallistumisen oppimisympäristön rakentamiseen, vaikka majoja rakentamalla. Lasten ideat ja työt näkyvät toimintaympäristössä.

Pidämme hyvää huolta yhteisömme työhyvinvoinnista ja positiivisesta sekä kannustavasta ilmapiiristä. Meillä on lupa hassutella ja lupa myös epäonnistua.

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!
 
 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Pulkkinen Merja

0405435944

merja.pulkkinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe 8-16

Päiväkodin johtaja Jenni Vähätupa 040-1627696

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: