Onko sinulla tekninen koulutustausta ja kokemusta kokoonpanotuotannon tehtävistä? Oletko persoonana oppimishaluinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen? Haemme tuotekehityslaboratorioomme Lahteen tuotantolaboranttia vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä työnkuvaan kuuluu

Tuotantolaboranttina rakennat hitsauslaitteiden ja hitsauspolttimien protoja. Suunnittelet ja kehität niiden kokoonpantavuutta yhdessä mekaniikkasuunnittelijoiden kanssa ja laadit raportteja tuotteiden mekaniikkaominaisuuksista.

Tuet tuotantoamme teknisissä asioissa ja laadit ja päivität kokoonpanon työohjeita. Tehtävässäsi perehdytät ja opastat töiden tekemisessä omassa tuotannossamme sekä yhteistyökumppaneilla. Teet tuotantovälineisiin liittyviä kehitysehdotuksia sekä suunnittelet ja toteutat niitä. Tehtäviisi kuuluvat myös reklamaatioihin liittyvät tuotetarkastukset, niiden raportointi sekä uusien ostomateriaalien ja -komponenttien soveltuvuusselvitykset.

Sinä?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. mekatroniikan AMK-insinööri tai vastaava. Sinulla on kokemusta kokoonpanotuotannon tehtävistä ja osaat lukea piirustuksia. Olet kiinnostunut protorakentamisesta ja sinulla on hyvät kädentaidot sekä käytännönläheinen ote työhön. Persoonana olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Englanti sujuu sinulta vähintään tyydyttävästi suullisesti ja kirjallisesti.

Tätä me tarjoamme

Me tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän edistyksellisten hitsausratkaisujen kehitysprosessissa menestyvässä ja kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset mukaan innovatiiviseen ja innostuneeseen työporukkaan. Meille on tärkeää, että meillä oma osaamisesi kehittyy. Työ on päivätyötä liukuvalla työajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, NPI and Prototyping, Pekka Myllyniemi, pekka.myllyniemi@kemppi.com, p. +358442899247.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään hakulinkin kautta viimeistään 12.12.2018.

Oheisen videon kautta voit tutustua Kempin visioon siitä, mitä hitsaus voisi olla 20 vuoden päästä Future Welding – Kemppi’s Vision.

 

Osaamisalue: ,

Kemppi Group

Kemppi on hitsausalan edelläkävijä. Kehitämme älykkäitä laitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluja niin vaativiin teollisiin sovelluksiin kuin kuluttajan tarpeisiin. Haluamme tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat parantaa hitsaustuotantonsa arvoa merkittävästi. Kempin liikevaihto on yli 110 miljoonaa euroa ja pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa. Työllistämme yli 600 hitsauksen asiantuntijaa 13 maassa. Lisäksi partneriverkostomme tarjoaa paikallista asiantuntemusta asiakkaidemme käyttöön yli 60 maassa.