Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

KESÄTYÖ: Vaahterakoti, Järvenpää

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 23.03.2023, 13:00
  • Suljettu 02.06.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

KESÄTYÖ: Vaahterakoti, Järvenpää

Hei hoitaja, tule kesäksi meille Vaahterakotiin töihin.

Vaahterakodissa tarjotaan pitkäaikaista asumispalvelua sekä nopeampi tempoista lyhytaikaishoitoa alueemme ikäihmisille. Asukaspaikkoja meillä on 84, jotka jakautuvat viiteen kerrokseen, jossa työskentelee erikokoisia tiimejä aina isommista pienempiin. Vaikka henkilöstölle on nimetty oma tiimi, olemme kaikki töissä Vaahterakodissa ja tarvittaessa työskentelemme muissa tiimeissä asukkaiden parasta ajatellen.

Hoitajana työtehtäviisi kuuluu asukkaidemme kokonaisvaltainen hoitotyön toteuttaminen yhdessä moniammatillisen tiimimme kanssa. Pääset osallistumaan arkemme askareisiin sekä viriketoiminnan järjestämiseen ja toteuttamiseen. Meidän hoitajien tehtävänä on toteuttaa laadukasta ja toiminnallista arkea tukevaa hoitotyötä yksilöllisesti ja asukkaan toiveiden mukaisesti. 

Työyhteisönä haluamme olla kehittyvä sekä innostava, otamme uudet ideat avoimesti vastaan, ja meillä pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi sekä saat päästää luovuuden valloillesi, jotta asukkaidemme arki olisi heidän itsensä näköistänsä. Puitteet meillä on Vaahterakodissa hyvät, tilamme on suunniteltu niin, että ne tukisivat asukkaidemme tarpeita, aina ulkopuutarhasta saunatiloihin asti. 

Me toivomme sinulta: 

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, 
  • hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja,  
  • iloista mieltä sekä avointa asennetta uuden oppimiselle.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan- tai sairaanhoitajan tutkinto, mutta meille on myös opiskelijat tervetulleita, mikäli opinnoista on suoritettuna vähintään 60 op. 

Kysy lisää mahdollisuuksistasi Vaahterakodissa Palveluasumisen esimies Taina Hindrell, 050 497 1986, taina.hindrell@keusote.fi tai vastaava sairaanhoitaja Minna Nurminen, 050 497 9123, minna.nurminen@keusote.fi. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2023 väliselle ajalle. 
  • Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen sekä rekrytointiin ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta Sivuiltamme näet myös tehtäväkohtaiset palkat. Avaa linkki tästä.

Hakuaika päättyy 2.6.2023 klo 14.00.

 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.