Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Koivukujan vastaanotto- ja arviointiyksikkö

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 23.03.2023, 13:00
  • Suljettu 13.04.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Koivukujan vastaanotto- ja arviointiyksikkö

Haluatko tehdä työtä nuorten parissa? Olet tiimipelaaja, joka osaltasi viet joukkuetta eteenpäin? Olet innovatiivinen sekä kehittämismyönteinen? Haluat ihmisläheisen työn? 

Me haemme sairaanhoitajaa Koivukujan vastaanotto- ja arviointiyksikköön Tuusulaan

Tuusulan Perhetukikeskuksen Koivukujan vastaanotto- ja arviointiyksikkö on seitsemänpaikkainen lastensuojelun sijaishuollon tukea tarvitsevien 12–17-vuotiaiden lasten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Koivukujan yksikkö vastaa sekä kiireellisesti että avohuollon päätöksellä sijoitettujen lasten hoidosta, huolenpidosta ja arvioinnista. Lasten sijoitukset ovat lyhytaikaisia kestäen keskimäärin 1–3 kuukautta. Hoito- ja kasvatustyöstä vastaa seitsemän ohjaajaa, yöhoitaja, sairaanhoitaja, puolikas erityistyöntekijä ja yksikön esimies.  Tuusulan Perhetukikeskuksen yhteisinä työntekijöinä toimivat emäntä ja laitoshuoltaja.

Koivukujan vastaanotto- ja arviointiyksikkö on mukana itse- ja yhteisöohjautuvuuden sekä palvelevan johtamisen hankkeissa, joilla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia. Työn tukena ovat mm. säännölliset tiimikokoukset, työnohjaus ja sparraava esimies. 

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluvat mm. nuorten fyysisen ja psyykkisen terveydentilan kartoittaminen ja nuorten terveydenhuollosta vastaavana henkilönä toimiminen. Yksikön sairaanhoitaja tapaa nuorta ja hänen perhettään säännöllisesti arvioivalla työotteella. Sairaanhoitaja vastaa yksikön lääkehoidosta sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä ja tarvittaessa konsultoi lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä. 

Sairaanhoitaja vastaa työvuorossaan kaikkien yksikköön sijoitettujen lasten päivittäisestä hoidosta ja kasvatuksesta sekä osallistuu osaltaan nuoria koskeviin neuvotteluihin, perhe- ja verkostotapaamisiin. Tehtävä pitää sisällään kodinhoidollisia töitä. Tehtävä on jaksotyötä, pitäen sisällään aamu- ja iltavuoroja sekä keskimäärin yhden viikonlopun listalla.

Tehtävässä vaadittava osaaminen sekä edellytettävä kelpoisuus:

Sairaanhoitajalta odotamme kykyä toiveikkuuden ja motivoinnin luomiseen ja ylläpitämiseen, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Avainsanoja yksikön toiminnassa ovat arvostava asenne, perhekeskeisyys, osallisuus ja tavoitteellisuus. Katsomme eduksi lastensuojelun tuntemuksen ja työkokemuksen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Katsomme eduksi perhetyöhön- ja terapiatyöhön, päihde- ja mielenterveystyöhön sekä lääkehoitoon liittyvän osaamisen ja koulutukset. Työ edellyttää ajokorttia.

Kelpoisuusehtona edellytämme valittavalta sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä sekä laillistamista Suomesta.  

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 2.5.2023 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2971,96 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen sekä rekrytointiin. Avaa Keusoten työpaikka sivu

Lisätiedot antaa Koivukujan vastanotto- ja arviointiyksikön esimies Katja Keitaanniemi, puh. 050 497 0359, katja.keitaanniemi@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 13.4.2022 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.