Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

SAIRAANHOITAJA, perhetukikeskuksen vastaanotto- ja arviointiyksikkö, Hyvinkää (12kk)

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 04.08.2022, 14:00
  • Suljettu 18.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, perhetukikeskuksen vastaanotto- ja arviointiyksikkö, Hyvinkää (12kk)

Haluatko tehdä työtä nuorten parissa? Olet tiimipelaaja, joka osaltasi viet joukkuetta eteenpäin? Olet innovatiivinen sekä kehittämismyönteinen? Haluat ihmisläheisen työn? 

Me haemme tavoitteista innostuvaa sairaanhoitajaa Kotirinteen vastaanotto- ja arviointiyksikköön sijaisuuteen ajalla 12.9.2022-31.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kotirinteen Perhetukikeskuksen vastaanotto- ja arviointiyksikkö sijaitsee keskeisellä paikalla Hyvinkään Viertolassa. Kotirinne on 7-paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien pääsääntöisesti noin 12–17-vuotiaiden nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Nuorten sijoitukset ovat lyhytaikaisia, keskimäärin 1–3 kk. Tiimiin kuuluu sairaanhoitajan lisäksi yksikön esimies, 7 ohjaajaa, yöhoitaja, erityistyöntekijä, kodinhuollon ohjaaja sekä laitoshuoltaja

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluvat mm. nuorten fyysisen ja psyykkisen terveydentilan kartoittaminen ja nuorten terveydenhuollosta vastaavana henkilönä toimiminen. Yksikön sairaanhoitaja tapaa nuorta ja hänen perhettään säännöllisesti arvioivalla ja kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitaja vastaa yksikön lääkehoidosta sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä ja tarvittaessa konsultoi lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä. 

Sairaanhoitaja vastaa työvuorossaan kaikkien yksikköön sijoitettujen lasten päivittäisestä hoidosta ja kasvatuksesta sekä osallistuu osaltaan nuoria koskeviin neuvotteluihin, perhe- ja verkostotapaamisiin. Tehtävä pitää sisällään kodinhoidollisia töitä. Tehtävä on jaksotyötä, pitäen sisällään aamu- ja iltavuoroja sekä keskimäärin yhden viikonlopun listalla.

Kelpoisuusehtona edellytämme valittavalta sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä sekä laillistamista Suomesta. Katsomme eduksi lastensuojelun tuntemuksen ja työkokemuksen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Katsomme eduksi myös perhetyöhön- ja terapiatyöhön, päihde- ja mielenterveystyöhön sekä lääkehoitoon liittyvän osaamisen ja koulutukset. Työ edellyttää ajokorttia.

Sairaanhoitajalta odotamme kykyä toiveikkuuden ja motivoinnin luomiseen ja ylläpitämiseen, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Avainsanoja yksikön toiminnassa ovat arvostava asenne, perhekeskeisyys, osallisuus ja tavoitteellisuus.

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toimia lastensuojelun sijaishuollon näköalapaikalla ja olla mukana kehittämässä lastensuojeluyksikköä. Kotirinteen perhetukikeskus on mukana itse- ja yhteisöohjautuvuuden sekä palvelevan johtamisen hankkeessa, jolla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia. Työn tukena ovat mm. säännölliset tiimikokoukset, työnohjaus ja sparraava esimies. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde alkaen 12.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 5kk.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2957,17 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
  • 1.2. on tartuntalaki 48§ muuttunut ja haettavaan tehtävään edellytämme laajempaa (korona) rokotesuojaa.

Lisätiedot antaa lastensuojelun palveluesimies Tom Stenman, puh. 050 497 0471, tom.stenman@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00. Yksilöhaastattelut pidetään viikolla 35.

Osaamisalue: