Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

VERKKOVIESTINTÄSUUNNITTELIJA (11kk) Viestintäpalvelut

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 18.08.2022, 14:00
  • Suljettu 01.09.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

VERKKOVIESTINTÄSUUNNITTELIJA (11kk) Viestintäpalvelut

Oletko WordPress – velho? Haemme kokenutta verkkopalveluiden kehittäjää viestintäpalveluihin. 

Innostutko verkkopalveluiden kehittämisestä? Ovatko vahvuuksiasi muun muassa WordPress, Sharepoint, Teams, saavutettavuusasiat ja Suomi.fi palvelutietovaranto. 

Tule näyttämään kyntesi ja kehittämään tulevan hyvinvointialueen verkkosivut yhdeksi Suomen parhaista!

Etsimämme henkilön intohimona on hyvän ja saavutettavan verkkopalvelukokemuksen tuottaminen käyttäjille. Toimit pääasiassa sisäisten ja ulkoisten verkkosivujen pääkäyttäjänä. Ymmärrät konepellin alle, osaat hyödyntää kehittävää ja analyyttistä otetta työssäsi, asetat tavoitteita ja tiedät, miten niihin päästään. Olet itseohjautuva, mutta työskentelet verkostoissa kuin kala vedessä. Yhdessä työparisi kanssa vastaat hajautetun päivittäjäverkoston kouluttamisesta, osaamisen kehittämisestä ja arjen tuesta. Roolisi on enemmän tekninen, työparisi vastaa verkkopalveluiden sisällöntuotannon kehittämisestä. Toimit yhteyshenkilönä järjestelmiemme toimittajiin, ja seuraat palvelujen laatua.

Pyydämme paljon, mutta annamme enemmän. Meillä saat loistaa ammattitaidollasi – luotamme osaamiseesi. Tarjoamme sinulle modernit työskentelytavat. Voit tehdä työtä sieltä, mistä se sinulle parhaiten onnistuu. Tapaamme kuitenkin tiimin kanssa livenä kuukausittain. Sinulla on vapaus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itseohjautuvasti. Esimiehen ja tiimin tuki tehtävässä on aktiivista. Työhyvinvointi on meille sydämen asia, ja tuemme sitä monin eri keinoin. Käytössämme ovat mm. kulttuuri- ja liikuntasetelit, erilaiset palkitsemistavat kuten Nokkela-vapaa, mutta järjestämme myös mukavia tiimi-iltapäiviä erilaisten teemojen äärellä. Toimimme tiimimallilla, joten sinulla on työhösi tukea, sparriapua useissa tiimeissä.

Parhaiten onnistut tehtävässä, kun sinulla on usean vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä ja projekteista, tuloksellista näyttöä vastaavasta tehtävästä, vähintään korkeakoulutasoinen soveltuva tutkinto, vahva itseohjautuvuus ja johtamistaito.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde (työloma) 31.8.2023 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy koulutuksen sekä työkokemuksen mukaan Keusoten palkkatason mukaan tasolle 3353–3622 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä

Lisätiedot antaa viestintäpäällikkö Anu-Kaarina Suonpää, puh- 050 497 2648, anu-kaarina.suonpaa@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 1.9.2022 klo 14.00.

  • Hakemukseen tulee liittää CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Osaamisalue: ,