Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Lastensuojelun avohuolto, Tuusula-Mäntsälä-Pornainen

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 27.04.2023, 15:00
  • Suljettu 11.05.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Lastensuojelun avohuolto, Tuusula-Mäntsälä-Pornainen

Hei sinä ammattitaitoinen, aktiivinen, kehittämismyönteinen sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaava sosiaalityöntekijä.

Meillä olisi vakituinen virka vailla tekijää tiimissä, joissa on tekemisen meininki! Me tarjoamme työn monipuolisten, haastavien ja kiinnostavien työtehtävien parissa mukavassa tiimissä. 

Työ on kohtaavaa, asiakasta kunnioittavaa ja dialogiin perustuvaa muutostyötä. Asiakaslasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa asiakassuunnitelman mukaisesti, sekä sijoitusprosessit. 

  • Tuusula-Mäntsälä- Pornaisten lastensuojelun avohuollon tiimissä työskentelee 10 sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaaja ja asiakassihteeri. Tiimin tukena on systeemiseen työskentelyyn kouluttautunut perheterapeutti. Tiimin asiakasmäärä on noin 30.
  • Keski-uudenmaan hyvinvointipalvelualueen Lastensuojelun tukipalveluihin kuuluu muun muassa lastensuojelun oma avoperhekuntoutuksen tiimi, jossa on 12 perhekuntoutuksen ohjaajaa, lisäksi alueella on kolme perhetukikeskusta (Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää), joissa tuotetaan vastaanotto- ja arviointipalvelua ja kuntoutusta sijoitusta tarvitseville lapsille. 
  • Perhehoidon erityisyksikkö Pihlaja tuottaa perhehoidon palvelut sekä tukihenkilö- ja tukiperhetoimintaa.

Perehdytys järjestetään. Myös Keusoten lastensuojelun tukirakenteet, kuten moniammatillinen asiantuntijaryhmä, asiakasohjausryhmä ja johtavan asiantuntijan sekä lakimiespalvelun tuki ovat käytettävissä. Työn tukena on säännöllinen työnohjaus sekä tiimin ja esimiehen tuki. 

Työpiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Tuusulassa ja työntekijöillä on laaja etätyömahdollisuus ja mahdollisuus työaikajoustoihin mm osa-aikatyöhön.  Työpaikan osoite: Hyryläntie 13E, 3.krs, 04300 Tuusula.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja vahvaa asiakastyön kehittämisotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon että hyviä valmiuksia tiimi- ja parityöskentelyyn. Se edellyttää myös verkostotyön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Luemme eduksi aiemman lastensuojelun työkokemuksen.  

LUE TÄSTÄ, mitä sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lastensuojelun avohuollossa sekä mahdollisuuksista Keusotessa.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaalityöntekijän tutkintoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti. Opintojen loppuunsaattamista tuetaan palkallisella yhden kuukauden graduvapaalla.

Lisätietoa palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3964,77 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Vuonna 2023 käytössä ns. sitouttamislisä kolmen kuukauden välein 750e.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiprosessiin sekä näe vaadittavat luvat ja työsuhde-edut Keusoten rekrytointisivustolta.

Lisätiedot Sinulle antaa avohuollon esimies Saila Tuokko, puh. 050 497 0439, saila.tuokko@keusote.fi sekä lastensuojelun päällikkö Suvi Salin, puh. 050 497 0431, suvi.salin@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 11.5.2023 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.