Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Aputyöntekijä, Vääksy

  • Sijainti Vääksy
  • Julkaistu 11.08.2022, 10:27
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Aputyöntekijä, Vääksy

Etsimme asiakasyrityksellemme Vääksyyn

APUTYÖNTEKIJÄÄ

erilaisiin tuotannon työtehtäviin teollisuuteen. Aikaisempaa työkokemusta sinulla ei tarvitse olla. Riittää, että motivaatiosi työntekoon on kohdillaan ja perus käsityökalut pysyvät hallinnassa. Työntekijänä kykenet huolelliseen ja oma-aloitteeseen työntekoon. Pidät fyysisestä työstä etkä pelkää liata käsiäsi työpäivän aikana. 

Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on työmotivaatio, ahkeruus, positiivinen asenne ja kyky noudattaa annettuja ohjeita. Työkieli on suomi. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään ma-pe klo 7-15.30, ja töiden arvioitu kesto on vuoden loppuun saakka. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi