Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä Padasjoelle

  • Sijainti Padasjoki
  • Julkaistu 11.08.2022, 10:05
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä Padasjoelle

Haemme asiakasyrityksellemme Padasjoelle

HITSAUSTAITOISTA METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Kyseessä ovat monipuoliset metallituotannon työt. Teet erilaista kokoonpanohitsausta. Työ sisältää pääasiassa mustan raudan hitsaustöitä mig/mag. Kuvienlukutaito vaaditaan. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen metallin käsittelystä ja hitsaustöistä. Työssä pärjää monipuolinen, omatoiminen ja kädentaitoinen tekijä. 

Töiden aloitus sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä nimesi ja yhteystietosi oheisen linkin kautta, niin me soitamme sinulle. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 

PAIKKAKUNTA : PADASJOKI

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi