image001.png

Vuodesta 1987 lähtien toiminut Melkkobrew (Viinitalo Melkko Oy) on Suomen vanhin panimotuotteiden maahantuoja, valmistaja sekä tukku- ja vähittäiskauppa. Verkkokaupat MELKKOBREW.FI Suomessa ja COOPERSHEMBYGGNING.SE Ruotsissa.Toimitamme juomien valmistustarvikkeet ja –välineet sekä raaka-aineet panimoille sekä kotipanijoille että keskusliikkeisiin, jälleenmyyjille, viinitiloille sekä tislaamoille. Meiltä löytyy Suomen suurin valikoima humalaa, maltaita, hiivoja sekä kaikki tarvikkeet ja välineet, niin teolliseen kuin kotona tehtävään juomanvalmistukseen.
 Markkina-alueemme ovat koko Suomi sekä lähimarkkinat; Ruotsi, Baltia ja Pohjois- Eurooppa.

Päätoimitilamme sijaitsevat Lahdessa, missä asiakkaita palvelee 18 reipasta ja joustavaa alan ammattilaista. Meillä on myös myymälät Lahdessa sekä Helsingissä kauppakeskus Mall of Triplassa. 

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi Lahteen

MARKKINOINTI- JA MYYNTIKOORDINAATTORIA

hoitamaan ja kehittämään monipuolisia tehtäviä kuten markkinointi- ja kampanjamateriaalien tuottaminen sekä sosiaalisen viestinnän kehittäminen, verkkokauppojemme ylläpitoa eri kielillä (Suomi, Ruotsi ja Englanti), tuotekuvauksia, uutiskirjeidemme tuottamista eri kohderyhmille sekä myyntitilauksien kirjausta. Tehtäviin kuuluu myös osittain myyntitehtävät Lahden myymälässämme sekä mahdollisesti muut myynnin ja hankinnan tukitehtävät. Kiinnostus perehtyä tuotteisiimme on ensiarvoisen tärkeää, sillä tehtävässä täytyy kyetä vastaamaan etupainotteisesti asiakkaiden kysyntään ja tarpeisiin sekä luomaan varsinkin kotipanimoalan tuotteille uutta nostetta markkinoille. Etsimme henkilöä, joka on valmis kasvamaan tehtävän mukana.

Edellytämme valittavalta henkilöltä edellä mainitun tehtäväkuvauksen osaamisen lisäksi omatoimisuutta, tehokkuutta, joustavuutta, team- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvaa englannin ja ruotsin kielen osaamista. Muu kielitaito plussaa, aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä, kuten markkinoinnin menestyksellisestä  hoitamisesta  ja/tai verkkokaupasta sekä ratkaisukeskeisyys ovat tehtävässä suureksi eduksi. Käytössämme on Lemonsoft- toiminnanohjausjärjestelmä sekä verkkokaupan puolella Oscar Software/ Prospercart. Tänä vuonna tulemme käynnistämään myös ISO 9001 ja 15001 -laatujärjestelmien suorittamisen, joten niiden piirissä löytyy myös tehtävää haettavalle henkilölle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 26.3.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi