Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Ohutlevysuunnittelija / tuotekehittelijä

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 11.08.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:46

Ohutlevysuunnittelija / tuotekehittelijä

Etsimme nyt metallialan asiakasyrityksellemme

OHUTLEVYSUUNNITTELIJAA

Yritys valmistaa ohutlevytuotteita, aikaisempi kokemus ohutlevytuotannosta on tärkeää. Työssä teet työpiirustuksia tuotantoon sekä tuotat 2/3D kuvia tarjouslaskennan avuksi. Teet mitoitusta, mallinnusta sekä suunnittelet rakenteita. Tärkeitä työssä käytettäviä työkaluja ovat SolidWorks, nc- express sekä PDM-ohjelmat.

Toivomme hakijalta aktiivista asennetta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla on halua ja kykyä oppia uutta sekä viedä asioita suunnittelun kautta käytäntöön. Työssä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja tarjouslaskennan kanssa, joten hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja edellytetään. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta sekä työkokemusta suunnittelutehtävistä ja/tai ohutlevytuotannon töistä. Tunnet metallin yleisimmät ominaisuudet. 

Tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisten tehtävien parissa sekä vakaan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta, soitamme kaikille hakijoilla ja kerromme tehtävästä tarkemmin.  

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi