Tehy ry

Järjestöasiantuntija

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.12.2022, 14:00
  • Suljettu 09.01.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestöasiantuntija

Haemme Turun aluetoimistoomme järjestöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Järjestöasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat tehyläisen järjestötoiminnan ja edunvalvonnan paikallinen ohjaus ja neuvonta, alueelliset koulutukset ja tilaisuudet, edunvalvonnan jäsenpalvelu, sekä opiskelijatyö. Työ järjestöasiantuntijana kohdentuu ruotsinkielisten jäsenten, ammattiosastojen ja henkilöstöedustajien palveluun ja viestintään.

Tarvitset työssä vahvoja vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja. Tehtävä edellyttää molempien kotimaisten kielten, erityisesti ruotsin kielen erinomaista hallintaa. Järjestöasiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä koko aluetoimintatiimin ja Tehyn keskustoimiston, sekä viestinnän kanssa.

Edellytämme sinulta myös sosiaali- ja terveysalan korkea-asteen tai vastaavaa opistoasteen tutkintoa, sekä kokemusta tehyläisestä järjestötoiminnasta ja edunvalvonnasta. 

Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä, sekä matkustamista. Oman auton käyttömahdollisuus on tästä syystä välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jolla on aidosti merkitystä. Palkkaus, sekä muut työsuhteen ehdot määräytyvät Tehyssä noudatettavan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Arja Tuomisoja, p. 040 741 9146, 20.12., 22.12.2022, ja 5.1.2023.

Tehy on Suomen suurin sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö, johon kuuluu 160 000 koulutettua alan ammattilaista tai alalle opiskelevaa. Tehy on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäsen. Tehyn jäsenet toimivat sekä julkisella sektorilla että yksityisen sektorin palveluksessa. Työmarkkinaedunvalvonnan lisäksi Tehy on vahva yhteiskunnallinen vaikuttaja ja sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija.   

Osaamisalue: