Kontiolahden kunta

Laitoshuoltaja

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 01.08.2022, 16:00
  • Suljettu 21.08.2022, 17:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laitoshuoltaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LAITOSHUOLTAJAA

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja innostunutta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ja kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa toimintaympäristöissä.  

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto, tai muu vastaava koulutus tai riittävän pitkä puhtauspalvelualan työkokemus. Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa. Työ sijoittuu sosiaali- ja terveydenhuollon kohteeseen Kontiolahden Kirkonkylällä.  

Aikaisempi kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tilojen puhtaanapidon tehtävistä katsotaan eduksi. Työaika on 38,25 h / vko, työkohteessa tehdään myös viikonloppuvuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 1982,51 €/kk sekä lisäksi maksetaan mahdollinen työkokemuslisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sote-kohteiden laitoshuoltajien tehtävissä olevat henkilöt siirtyvät liikkeen luovutuksella 1.1.2023 lukien Pohjois-Karjalan hyvinvointialueelle / Polkka Oy:lle. 

Jätä sähköinen hakemus 21.8.2022 klo 16:00 mennessä nettisivuillamme osoitteessa www.kontiolahti.fi/avoimet työpaikat.

Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Kontiolahden kunta on savuton työpaikka.

Lisätiedot: puhtauspalvelupäällikkö Minna Pulkkinen puh. 050 305 1070

Osaamisalue:

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?