AVARN Security Oy

Vartijoita työmaakohteeseen, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.12.2022, 9:00
  • Suljettu 01.01.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vartijoita työmaakohteeseen, Helsinki

Haemme vartijoita Helsingin keskustassa sijaitsevaan työmaakohteeseen.  Työtehtäviin kuuluu mm. alueen kulunvalvonta, asiakaspalvelu sekä vartiointikierrokset. Tehtävissä työskennellään sekä sisä- että ulkotehtävissä ja työ on vuorotyötä. Tehtävän palkkaus on vartiointialan TES taso3. 

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa sekä 5 vuoden vakituista vartijakorttia. Kohteessa työskenteleville tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja työskentelyn voi aloittaa, kun selvitys on hyväksytty. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä.

Muu kielitaito, aikaisempi työkokemus sekä koulutukset turvallisuusalalta katsotaan hakijalle eduksi. Myös työturvallisuuskortti ja EA1 / tulityökortti luetaan eduksi. Työantaja järjestää tarvittaessa puuttuvat turvallisuusalan koulutukset.

Odotamme työntekijöiltämme joustavaa ja hyvää asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Pystyt saavuttamaan asiakkaan luottamuksen vahvalla ammattitaidollasi ja sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä haastavia työtehtäviä kohdattaessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu päästä kehittymään turvallisuusalan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja.

Hakemukset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2022mennessä. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:  

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Riku Stenius  riku.stenius@avarnsecurity.fi

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Osaamisalue: