Kuopion kaupunki

Yritysasiantuntija

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 04.06.2023, 0:00
  • Suljettu 12.06.2023, 12:00

Yritysasiantuntija

Kuopion kaupunki hakee osaajaa

YRITYSASIANTUNTIJAN

tehtävään

 

Yritysasiantuntija toimii yritysten apuna kasvun ja kansainvälistymisen tiellä. Hän rakentaa alueellisia elinkeinoelämän yritysverkostoja ja kehittää yritysalueita sekä toimii tonttien ja toimitilojen järjestelyissä. Yritysasiantuntija tuo kaupungin palvelut yritysten saataville, sparraa ja neuvoo yrityksiä sekä on apuna yritysten aktivoinnissa. Hän osallistuu myös alueen invest in -toimintaan. Yritysasiantuntija toimii yhdessä eri sidosryhmien kanssa tutkimus-, koulutus- ja innovaatioympäristöjen kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, sujuvan etätyömahdollisuuden ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Yritysasiantuntijan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta elinkeinojen kehittämisestä. Tehtävä vaatii monipuolista osaamista, elinkeinoelämän ja paikallisen yritystoiminnan tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, paineensietokykyä, kykyä tulla toimeen vaativien asiakkaiden kanssa sekä vahvaa sitoutuneisuutta tulokselliseen ja itsenäiseen työhön.

Kaupungin työntekijänä voit luoda työlläsi merkityksellisiä hetkiä, jotka jättävät jäljen osaksi elämää.

Tule luomaan niitä kanssamme.

Hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta 12.06.2023 klo 12.00 mennessä.

kuopio.fi/rekry

Osaamisalue: