Vantaan kaupunki

Luokanopettaja – musiikkiluokka, Simonkallion koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 29.05.2023, 14:00
  • Suljettu 12.06.2023, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Luokanopettaja – musiikkiluokka, Simonkallion koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu

Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2023 – 31.07.2024

Haluatko liittyä huippuporukkaan? 

Haemme iloiseen ja avoimeen joukkoomme  luokanopettajaksi 6.-vuosiluokan musiikkiluokalle yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja idearikasta kasvatustyön ammattilaista, joka on valmis tuomaan oman panoksensa koulun kehittämiseen ja yhteisölliseen työhyvinvointiin.

Koulussamme on pitkät perinteet musiikkiluokkaopetuksessa ja painotamme opetuksessamme vahvasti yhteismusisointiin. Musiikkiluokkien oppilaat laulavat jossain koulumme kolmesta kuorosta, soittavat luokkaorkestereissa, jotka perustuvat lähtökohtaisesti sinfoniaorkesteriin ja kaikki esiintyvät koulumme juhlissa, matineoissa sekä joulu- ja kevätkonserteissa.  Odotamme musiikkiluokanopettajalta vahvaa musiikillista osaamista ja halua kehittyä omassa työssään. 

Musiikkiluokanopettaja työskentelee osana musiikinopettajien sekä luokka-asteen tiimiä. Työnsä tukena hänellä on luokka-asteen kollegat, toiset musiikkiluokanopettajat sekä laaja-alainen erityisopettaja. 

Oppilaat odottavat opettajilta kykyä opettaa ymmärrettävästi ja antaa tehtävät selkeästi. He myös haluaisivat, että opettajilla on taitoa ja uskallusta puuttua, jos joku häiritsee tunnilla tai käyttäytyy huonosti. Huumorintajuakin saa olla. 

Simonkallion koulu on suuri, perinteikäs noin 600 oppilaan hyvässä maineessa oleva alakoulu Tikkurilan urheilupuiston läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Koulussamme toimii 24 perusopetuksen luokkaa, joista neljä musiikkiluokkaa, kolme pienryhmää ja kaksi valmistavan opetuksen luokkaa. Oppilaitamme luotsaa koulupolulla 35 opettajaa, kahdeksan koulunkäynnin ohjaajaa, kuraattori, koulupsykologi, -terveydenhoitaja ja koulun muu henkilökunta. Koulun työyhteisö on toimiva ja tiimiytetty. Yksin ei siis tarvitse työtä tehdä.

Koulumme sijaitsee Simonkallion rauhallisella alueella, jossa pientalot ja kerrostalot limittyvät puistoalueiden lomaan. Koulun läheisyydestä löydät Möskärinmäen metsäiset alueet lampineen, Koivuhaan Arboretumin, Tikkurilan urheilupuiston liikuntapaikat – pallokentät, jäähallit, uimahallin. Kun tähän vielä lisää koulun pihassa olevan suuren kentän, oppimisympäristön laajentaminen luokkahuoneen ulkopuolelle on siis todella helppoa.

Tutustu kouluumme tästä.

Koulussamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri. Simonkalliossa on kyläkoulun tuntua. Kehitämme kouluamme jatkuvasti ja haluamme yhdessä luoda parhaan mahdollisen oppimis- ja työskentely-ympäristön niin oppilaille kuin opetushenkilöstölle ja kaikille koulussa toimiville. Koulun johtoryhmä ja yhteisöllisen hyvinvoinnin ryhmä toimivat aktiivisesti koulun hyväksi. Koulussa toimivat aktiiviset luokka-astetiimit ja yhteisiä asioita pohditaan kulloiseenkin aiheeseen sopivissa ryhmissä. Henkilökunnalla on myös säännöllistä vapaa-ajan toimintaa: sählyporukka, bändikerho ja kässäklubi ovat avoinna kaikille.

Opetussuunnitelman hengessä haluamme tukea oppilaidemme yksilöllistä oppimista tarkoituksenmukaisissa ryhmissä työskennellen. Koulussamme toimivat alueelliset musiikkiluokat 3.-6. ja valmistavan opetuksen alueellinen ryhmä. Pääset siis kuulemaan niin musiikkia kuin myös eri kieliä päivittäin.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.musiikinerikoistumisopinnot

Luemme eduksi: hallitset niin säestyksen kuin myös orkesterin- ja kuoronjohdon, osaat tai olet valmis opettelemaan oppilaiden instrumenttien virittämisen, tunnet solfauksen salat ja innostut yleensä musiikista, sen opettamisesta. Uskallat myös vaatia oppilailta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

rehtori

O_Dowd Hilkka

0503121894

hilkka.odowd@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Apulaisrehtori Jaana Koivula, 050 314 5630, jaana.koivula@eduvantaa.fi, virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: