Nurmijärven kunta

Psykologi

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 10.10.2022, 13:00
  • Suljettu 24.10.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Psykologi

Nurmijärvi -paremman arjen ilmiö
 
Psykologikollega  – tule meille töihin! 

Kurkkaa tervehdyksemme  https://youtu.be/WpD4Tr7_yfg

 

Kiinnostaisiko sinua työskentely lasten parissa esiopetuksessa ja alakouluissa? Haluatko, että työlläsi on merkitystä ja voit nähdä työsi vaikutukset? Haluatko vaikuttaa lasten hyvinvointiin jo silloin, kun pulmat ovat vielä pieniä ja ratkottavissa? 

Jos lisäksi toivot, että työpäiväsi ovat vaihtelevia ja mieli pysyy virkeänä aamusta iltapäivään ja haluat käyttää laajasti psykologista osaamistasi, koulupsykologin työ Nurmijärvellä on sinua varten!  

Koulupsykologin työnkuva on laaja ja vaihteleva, ja kukin voi meillä painottaa työtään oman kiinnostuksensa mukaan. Meille tullessasi riittävä osaaminen on psykologin tutkinto ja halu oppia uutta. Mikäli olet vielä opintojesi loppuvaiheessa, tämä on hyvä paikka aloittaa psykologin työt. Me ohjaamme ja autamme hyödyntämään olemassa olevaa materiaalia esimerkiksi tukikeskusteluihin, opettajien konsultointiin, tutkimuksista johtopäätösten vetämiseen ja lausunnointiin. Saat vastaavan psykologin säännöllisen tuen, työnohjausta sekä mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin. Tiimimme on tervehenkinen ja kannustava; olet tervetullut meille sellaisena kuin olet!  

Tehtäväkohtainen palkka on 3784,02 e/kk. Pätevyysvaatimuksena vakituiseen toimeen on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:n tarkoittama rikosrekisteriote. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kerromme mielellämme lisää: vastaava psykologi Laura Hyttinen p. 040 317 3520 ja kasvun ja oppimisen tuen päällikkö Riina Kontro, p. 040 317 2580 taietunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi

Hakuaika päättyy 24.10.2022 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. 

Olemme savuton työpaikka.

Osaamisalue: