Remeo Oy

Tuotannon toimihenkilö Tampereelle, kesätyö

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 03.05.2023, 17:00
  • Suljettu 15.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuotannon toimihenkilö Tampereelle, kesätyö

 

Haluatko olla mukana muuttamassa eiliset roskat huomisen raaka-aineeksi? 

Mitä tuntuisi työ kiertotalouden suunnannäyttäjänä? Remeo on yksi merkittävimmistä ympäristöhuoltoalan yrityksistä Suomessa ja tunnettu huipputeknologiastaan. Työkavereinasi olisivat robottilajittelijoiden lisäksi 500 ammattilaista ympäri Suomen. Me remeolaiset hoidamme asiakkaidemme jätehuollon kuljetuksesta jätteen kierrätykseen joko uutena materiaalina tai energiana ja tarjoamme alan parasta kierrätysastetta, jotta voimme yhdessä vähentää Suomen CO2-päästöjä. 

Haemme Tampereen toimipisteeseen kesätyöntekijää Tuotannon toimihenkilön tehtävään

Työ sisältää tuotannon ja työnjohdon avustavia tehtäviä, mm. tilausten ja asiakasyhteydenottojen käsittelyä puhelimitse ja sähköisesti, tietojen käsittelyä ja tallentamista sekä sisäisten työpyyntöjen hoitamista.

Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tarvitset työssäsi myös hyvää tietoteknistä osaamista sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen ja sinulla on positiivinen sekä tavoitteellinen työskentelyote. Tärkeintä tehtävässä pärjäämisen kannalta on halu oppia sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde päättyy elokuun 2023 lopussa tai sopimuksen mukaan. 

Työaika on 37,5 h/vko, pääsääntöisesti klo 8–16 välillä.

 Työntekopaikka on alussa Lempäälässä (Kehätie) ja kesäkuun aikana siirtyy Tampereelle (Rusko).

Miksi tulisit Remeolle töihin?

  • Pääset tekemään merkityksellistä työtä
  • Saat TES:n mukaisen palkkauksen ja kokopäivätyön
  • Saat tuetun lounaan ja virike-edun
  • Saat hyvän perehdytyksen 
  • Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja laajentaa osaamistasi 
  • Joukko osaavia ja mukavia työkavereita on apunasi

Olemme mukana tänäkin vuonna Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Edistämme hyvää työilmapiiriä ja tuemme kaikkien ammatillista kehittymistä ja menestystä. Huolehdimme siitä, että työntekijämme saavat tasavertaisen kohtelun, riittävän perehdytyksen sekä merkityksellisen työn.

Kiinnostuitko, olisiko tämä sinun tuleva kesätyöpaikkasi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pikaisesti, mutta viimeistään 14.5.2023 mennessä. Haastattelemme jo hakuaikana ja rekrytointi tehdään heti sopivan hakijan löytyessä. 

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Heidi Hongisto puh. + 358 445342624 tai heidi.hongisto@remeo.fi 

Remeo on suomalainen kiertotalousyritys, joka toimii ympäristöhuoltoalalla. Kehitämme ja investoimme uusiin kiertotalouden ratkaisuihin, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Kiertotalous on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla. Jätteiden muuntaminen uusiomateriaaliksi on arvoketjun kriittisin ja haastavin vaihe, johon tarjoamme markkinan parhaat ratkaisut. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme 500 kiertotalousammattilaista. remeo.fi

Osaamisalue: