Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄHIHOITAJAT, Hyvinkään kotihoito

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 31.08.2023, 14:00
  • Suljettu 28.09.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJAT, Hyvinkään kotihoito

Syksyn aikana meillä käynnistyy toiminnassamme uusi kotihoidon tiimi, johon haemme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. 

Tuo osaamisesi meille ja ole osana tekemässä uutta ja hyvää!

Työyksikkö:

Hyvinkään kotihoito toimii alueellisissa tiimeissä, joissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoivatyöntekijöitä. Kotihoidossa haluamme, että asiakkaat saavat vuoden jokaisena päivänä laadukasta hoitoa. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan hyvä arki, kotona asumisen turvallisuus ja kotona itsenäinen selviytyminen.

Työtehtävät:

Lähihoitajan tehtävänkuva kotihoidossa on monipuolinen sekä vastuullinen. Työssä tukena on tiimin sairaanhoitaja sekä muut tiimissä työskentelevät lähihoitajat. Asiakaskäynnit tapahtuvat itsenäisesti. Työvuorot ovat aamu- sekä iltavuoroissa myös viikonloppuisin. Meillä saa vaikuttaa omiin työvuoroihin autonomisen työvuorosuunnittelun avulla.

Me – työkaverisi:

Hyvinkäällä Sinua odottaa moniammatillinen ja osaava työyhteisö. Tarjoamme Sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Työssäsi saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan. Tiimeissä sinua on vastassa huumorintajuiset työkaverit, jotka auttavat sekä tukevat toinen toisiaan. Haluamme, että koet itsesi tervetulleeksi ja siksi panostamme hyvään perehdytykseen. Annamme myös mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa. Olemme perhemyönteinen työnantaja ja olemme panostaneet henkilöstöetuihin. Tule siis osaksi Hyvinkään kotihoitoa!

Edellytykset:

Tehtävän hoitamiseksi tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä osaamisen tehdä työtä itsenäisesti. Työ on liikkuvaa ja siksi edellytämme ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Kilometrit korvataan linjausten mukaan.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Tehtäväkohtainen palkka 2555 e/kk ja näytteenottokoulutuksen suorittaneiden tehtäväkohtainen palkka on 2653,39 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. Jos Keusoten työntekijä vinkkaa sinulle paikasta, tehtävään valittu saa kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkkaa paikasta Keusoten työntekijä, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.
  • Voit tutustua tarkemmin Keusoteen, rekrytointiprosessiin ja näe vaadittavat luvat/todistukset ja työsuhde-edut Keusoten rekrytointi sivuston kautta. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Kerromme mielellään lisää. Lisätiedot antaa kotihoidon esihenkilöt. Kontaktoimme hakijoita koko pitkän hakuajan.

Hakuaika päättyy 28.9.2023 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.