LAURA Rekrytointi Oy

Junior Developer

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.06.2022, 13:00
  • Suljettu 29.06.2022, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Junior Developer

Olemme suositun suomalaisen LAURATM rekrytointijärjestelmän (SaaS-palvelu) toimittaja ja kehittäjä. Digitaalisilla palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 40 000 rekrytoinnissa. Yrityksemme omistavat suuret suomalaiset mediayhtiöt.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt sinua

Junior Developer

Työssäsi perehdyt aluksi LAURATM rekrytointijärjestelmään (SaaS-palvelu) ylläpidon ja kehitystöiden kautta. Samalla rakennamme sinulle oman polkusi kehittyä ohjelmoijana. Työsi tärkeimpiä tehtäviä ovat:

  • Auttaa ratkaisemaan asiakkaidemme tukipyyntöjä.  
  • Hoitaa erilaisia kehitys- ja muutospyyntöjä järjestelmässä.
  • Alusta alkaen ratkaiset helpoimpia tukipyyntöjä itsenäisesti. Tiimin tuen avulla kehityt järjestelmän asiantuntijaksi ja pystyt ratkaisemaan myös kehitystyötä vaativia tukipyyntöjä itsenäisesti.
  • Olet mukana käyttöönottoprojekteissa sekä laajemmin tiimin toiminnassa.
  • Kykyjesi mukaan kannat kortesi kekoon kehittäessämme tiimin toimintaa, järjestelmää, työkaluja ja palvelun teknologioita

Tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen ja kannustamme sinua eteenpäin uratoiveitasi kuunnellen. Pääset keräämään itsellesi arvokasta tietotaitoa kokeneemmilta osaajilta ja oppimaan monipuolisista asiakkuuksistamme. 

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko toimistolta tai lähes täysin etänä.  

Olet tärkeä osa tiimiämme, joka kehittää LAURA™-rekrytointijärjestelmää yhdessä asiakkaidemme ja muun organisaation kanssa. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja kehitysmenetelmiä. Tiimin viikkoon kuuluvat katselmoinnit, ideointi, roadmapin miettiminen, kumppanikontaktit ja yhteispalaverit.

Toivomme, että sinulta löytyy ainakin osa seuraavista osaamisista:

  • ohjelmointiosaamista
  • tuntemusta versiohallintaohjelmista ja ryhmässä ohjelmoinnista
  • eri ohjelmointikielten tuntemusta. Meillä käytössä ovat mm. nämä teknologiat: PHP, Linux, MySQL, Javascript ja ensimmäinen React-toteutus käynnissä
  • halua oppia rekrytoijan toimintatavoista ja rekrytoinnista
  • WordPress-osaaminen antaa sinulle lisää työmahdollisuuksia

Tulet toimimaan koko järjestelmän (back-end ja front-end) parissa, mutta juuri nyt arvostamme erityisesti osaamista ja mielenkiintoa käyttöliittymäpuolta kohtaan.

Asenteesi on positiivisen ratkaisuhenkinen ja olet halukas oppimaan koko ajan uutta. 

 

Minkälainen työpaikka olemme?

LAURA Rekrytointi Oy on reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö.

Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme sekä palveluistamme myös tuotesivuilta laura.fi.

Tehtävän avainsanoja: ohjelmistokehitys, developer, järjestelmäasiantuntija, full stack, php, lamp, kehittäjä

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilassa, vain 400 m päässä Triplasta eli kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Työskentelymallimme on joustava, käytössämme ovat hybridimalli ja liukuva työaika.

Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Nopeimmillaan uusi työsi voi alkaa jo heti, mutta viimeistään elokuussa. Haastattelemme hakijoita tilanteen mukaan heti hakemuksen saatuamme, joten hae ihmeessä heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Miettinen, p. 0504606660 20.-22.6 ja 27.-29.6. Jos en ehdi juuri soittaessasi vastaamaan, voit laittaa tekstarin ja soitan takaisin.

Osaamisalue: