Lindström

Lindström: Growth Marketing Specialist, Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.07.2022, 13:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Growth Marketing Specialist, Helsinki

Kaipaatko uusia haasteita digimarkkinoinnin parista? Kiehtooko kasvuhakkeroinnin ennakkoluulottomuus, rohkeus ja jatkuva oppiminen? Innostutko markkinoinnin automaation mahdollisuuksista? Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi kiertotalouden edelläkävijän, 24 maassa toimivan ja yli 170-vuotiaan suomalaisyrityksen tarinaa? 

Panostamme jatkuvasti digimarkkinointimme kehittämiseen ja etsimme joukkoomme uutta tiimiläistä Suomen markkinointiin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen toimipisteesi on pääkonttorillamme Helsingin Kalasatamassa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset kehittämään kiertotalouteen perustuvien vuokratekstiilipalveluiden markkinointia kasvuhakkeroinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat liidien generointi, monikanavaisen markkinoinnin automaation kehittäminen ja taustadatan jatkuva analysointi. Kasvuhakkeroinnin parissa pääset kokeilemaan rohkeasti uusia ideoita, toteuttamaan kampanjoita ja luomaan uusia käytäntöjä yhdessä muun tiimin kanssa. Autat myös markkinoinnin automaation jatkokehittämisessä. 

Tarjoamme sinulle rennon ja positiivisen työilmapiirin, sekä työn jossa pääset olemaan osana nykyaikaista markkinointia. Teet tiivistä yhteistyötä niin oman tiimisi jäsenten kuin muiden kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa ja työskentelet tuloksellisesti, jatkuvasti asiakaskokemusta kehittäen ja parantaen. Meillä et jää yksin, sillä tukenasi ja sparrailuapunasi ovat sekä Suomen markkinoinnin että globaalin tiimimme kollegat.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva HubSpotin tuntemus ja käyttökokemus. Sinulla on kokemusta kasvuhakkeroinnista, markkinoinnin automaation toteuttamisesta, taustadatan analysoinnista sekä webanalytiikan työkaluista. Katsomme eduksesi, mikäli hallitset myös tekstisisällön tuottamisen niin mainoksiin, sähköposteihin kuin ländäreillekin. 

Olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti.  Omaksut uusia työkaluja sekä toimintamalleja nopeasti kasvun saavuttamiseksi. Nautit tiimityöskentelystä, mutta olet myös oma-aloitteinen ja uskallat tehdä päätöksiä itsenäisesti. Odotamme, että sinulla on soveltuva koulutustausta esimerkiksi markkinoinnista tai muulta tähän työtehtävään soveltuvalta alalta ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Kiinnostuitko?

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, Minna Heinonen, Head of Marketing, antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Minnan tavoitat 8.8. klo 14–16 tai 10.8. klo 10–12 numerosta 040 736 5390 tai sähköpostitse osoitteesta minna.heinonen@lindstromgroup.com. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia Suomessa. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 24 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4700 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.

Osaamisalue: