Haemme kesätöihin Lohjalle

asiakaspalvelijaa

asiakaspalvelutiimiin

 

Työtehtäviin kuuluu esim. avainhallinta, vuokrasopimusten, autopaikkojen ja saunavuorojen hallinnointi sekä erilaisia toimistotehtäviä, joita hoidetaan läsnäolevasti toimistolla. Pääset tutustumaan asuntojen vuokraukseen sekä isännöintiin. Jos sinulla on näiltä aloilta ja erityisesti asiakaspalvelusta kokemusta, katsotaan se eduksi.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja, ratkaisukeskeisyyttä, englannin kielitaitoa, ja eduksi ovat hyvät IT-taidot, Microsoft 365. Perehdytämme Tampuuri-ohjelmiston käyttöön.

Työn aloitus mielellään toukokuussa ja kesto elokuun loppuun. Työaika on neuvoteltavissa 80–100 % Avaintes toimistotyöajasta. Palkkaan vaikuttaa työkokemus, palkkaluokka Avaintes TOB. Mahdollisuus Edenred lounasetuun.

Hakemus ja cv 30.3. mennessä toimistopäällikkö Katri Kariolalle oheisen hakupainikkeen kautta. Lisätietoja soittoaikana 21.3. klo 9–12, puh 044 731 8446. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Löydät yhtiöstämme lisätietoja nettisivuiltamme www.lova.fi 

Osaamisalue: ,

Lohjan Vuokra-asunnot Oy

Lohjan Vuokra-asunnot Oy on Lohjan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiöllä on omia vuokra-asuntoja noin 1900 kpl eri puolilla Lohjaa. Liikevaihtomme on tällä hetkellä 13,5 M€ ja henkilökuntaa on 12. Yhtiömme tehtävänä on tuottaa laadukasta ja kohtuuhintaista vuokra-asumista Lohjan alueella sekä kehittää ja ylläpitää omaa kiinteistökantaamme.