A-klinikka oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 03.11.2023, 8:00
  • Suljettu 27.11.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt Päihdesairaalaan sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme nyt kaikille marras- tai joulukuussa 2023 Päihdesairaalassa aloittaneille uusille sairaanhoitajille bonuksena 500 euroa. Saat bonuksesta puolet työskenneltyäsi meillä kuukauden ja puolet koeaikasi päätyttyä.

YKSIKKÖ

Päihdesairaala on Suomen ainoa päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoitoon erikoistunut sairaala. Toimimme kolmessa eri yksikössä: kahdessa kuntouttavan laitoshoidon yksikössä sekä yhdessä vieroitushoitoyksikössä. Hoidon tarve voi liittyä erilaisiin riippuvuuksiin kuten alkoholiin, lääkkeisiin, huumeisiin, useisiin päihteisiin tai pelaamiseen. Erikoisosaamisenamme tarjoamme perheille ja odottaville äideille suunnattua perhekuntoutusta. 

TEHTÄVÄ

Työskentelemme aidosti moniammatillisissa työryhmissä ja sairaanhoitajan rooli on merkittävä osa toimintaa. Tärkeimmät työtehtävämme sisältävät potilaan hoitosuunnitelmaan liittyvän tarpeiden arvioinnin, toteutuksen ja terveydentilan seurannan sekä somaattisen ja psyykkisen hoidon tarjoamisen. Myös potilaan omahoitajana toimiminen, ryhmä- ja yhteisötyöskentely, lääkehoidon toteuttaminen ja vaikuttavuuden seuranta sekä kirjaaminen ja raportointi ovat osa arkea. Tarjoamme sinulle työryhmän, palveluesimiesten ja koko sairaalan tukiorganisaation tuen. Lisäksi pääset vaikuttamaan oman toimenkuvasi ja työtehtäviesi muotoiluun. Jokainen yksikkömme tekee tiivistä yhteistyötä sairaalan muiden yksiköiden kanssa.

MITÄ EDELLYTÄMME  

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Aiempi kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. LOVe-lääkeluvat (LOP, PKV ja PSYK) ja kiinnostus työskentelemään Päihdesairaalan lääkekansliassa ovat edellytys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

MITÄ TARJOAMME

Uskomme yhteiseen tekemisen voimaan ja panostamme toimintamme jatkuvaan kehittämiseen -yhdessä. Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi ja pääset osaksi loistavaa työyhteisöä. Tuemme henkilöstömme mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon suorittamista. Huolehdimme myös työkykysi tukemisesta tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Tavoitteenamme on olla Suomen johtava päihdekuntoutuksen toimija, meillä on vahva usko inhimilliseen ja yksilölliseen päihdekuntoutukseen. 

PALKKAUS

Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- ja tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten sekä erityisosaamisen perusteella. 

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Eveliina Kinnunen, p. 040 136 8003, eveliina.kinnunen@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Päihdesairaala

Osaamisalue: