Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Erikoislääkäri: nefrologia, Joensuu (id7998)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 04.10.2023, 9:00
  • Suljettu 23.10.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erikoislääkäri: nefrologia, Joensuu (id7998)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 22.10.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Nefrologian erikoislääkäriä

Sisätautien klinikkaan, Joensuuhun
 
 

Tehtävänkuvaus

Ensisijaisesti nefrologin tehtäviin kuuluu työskentely munuaiskeskuksen poliklinikalla ja dialyysiosastolla sekä nefrologikonsulttina toimiminen. Voit myös kehittää toimintaa haluamaasi suuntaan, yhteistyössä kollegoiden ja hoitohenkilöstön kanssa. Halutessasi voit osallistua myös hoitohenkilökunnan kouluttamiseen. Työhön kuuluu vapaamuotoista päivystämistä kahdesta viiteen kertaa kuukaudessa.

Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Meillä on sujuva yhteistyö ja matala kynnys konsultoida muita erikoisaloja, samoin kuin sisätautien suppeiden alojen erikoislääkäreitä. Työyhteisömme on osaavaa ja mukavaa.

Työyhteisön esittely

Nefrologia on osa sisätautien klinikkaa. Dialyysiyksikön ja munuaispoliklinikan sisältävä munuaiskeskus on aloittanut toimintansa viime vuoden alussa ja siirryimme uusiin toimitiloihin syksyllä 2021. Munuaiskeskuksen myötä olemme päässeet kehittämään nefrologista osaamisketjua kokonaisvaltaisesti. 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys (nefrologian erikoislääkäri, nefrologiasta kiinnostunut sisätautien erikoislääkäri).

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Erikoislääkärin tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 5950,21 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. työkokemuslisää tai lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Lisätietoa antaa sisätautien ylilääkäri Anu Harju p. 013 330 3064 anu.harju@siunsote.fi tai nefrologian ylilääkäri Pekka Koistinen pekka.koistinen@siunsote.fi  p. 013 3303273

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 4.10.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: