Palmia Oy

Hälytyskeskuspäivystäjä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 21.11.2022, 16:00
  • Suljettu 13.12.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hälytyskeskuspäivystäjä

Kiinnostaako työ turvallisuuspalveluiden ytimessä? Haemme nyt Palmian turvallisuuspalveluihin asiakaspalveluhenkisiä hälytyskeskuspäivystäjiä.

Työtehtävät

Hälytyskeskuspäivystäjänä toimit  hälytyskeskuksessa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja hälytystehtävissä sekä itsenäisesti että tiimissä. Tekniset järjestelmät ja ohjelmistot ovat keskeinen työvälineesi ja työtehtävät edellyttävät reipasta ja järjestelmällistä työskentelyä sekä paineensietokykyä.

Työskentelemme hälytyskeskuksessa 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja pääsääntöisesti 12 tunnin vuoroissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Miksi meille?

Palkkasi perustuu meillä AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja tehdessä. Voit saada lisiä muun muassa lauantailta 20%, sunnuntailta 100% ja yöltä 40%. Työehtosopimuksessamme on myös runsaat lomaedut ja lomia käytettäessä päiviä kuluu vain 5/lomaviikko.

Tarjoamme sinulle reilujen ja osaavien työkavereiden lisäksi vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Meillä saat paitsi ensiluokkaisen perehdytyksen, myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ja uraasi. Halusit sitten laajentaa osaamistasi nykyisessä roolissasi tai edetä uusiin tehtäviin, meillä saat tilaisuuden näyttää kykysi! Työn vastapainona, tuemme työntekijöidemme vapaa-ajan harrastuksia ja matkustusta Epassin avulla.

Palmia Oy:stä käynnistetty myyntiselvitys ja todennäköinen omistajuuden vaihtuminen v. 2023 alussa ei vaikuta noudattamaamme työehtosopimukseen (AVAINTES) tulevan työehtosopimuskauden aikana.

Edellytämme sinulta

Tehtävässä aloittaminen ja menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Myös vartijakortti on tehtävässä välttämätön. Odotamme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä noin kahden vuoden ajalta, esimerkiksi hälytyskeskuksesta tai piirivartioinnista. Asiakaspalvelu- tai puhelintyöskentelykokemus on myös ehdoton etu, sillä työskentelyssä korostuvat asiakaspalvelutaidot ja kommunikointi eri tahojen kanssa.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme sinusta lisää! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtäviä heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Niina Sarén sähköpostitse niina.saren@palmia.fi ja palveluohjaaja Janne Nevalainen sähköpostitse janne.nevalainen@palmia.fi.

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Palveluillamme on Avainlippu ja maksamme veromme Suomeen. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla Etelä-Suomea.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 palmialaista, joukossa yli 50 eri kansallisuutta. Teemme arjen palvelutyötä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.
  • Meillä olet osa kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Meillä on tarjolla.

  • Monipuolisesti erilaisia työtehtäviä arjen palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä sijaisuuksissa, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.
  • Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.
  • ePassi, jonka avulla valitset itse hyvinvointi-, liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaeduista mieleisesi.

Tule meille jättämään oma kädenjälkesi.