Mäntsälän kunta

Kaksi suunnitteluavustajaa

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 28.06.2022, 13:00
  • Suljettu 16.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kaksi suunnitteluavustajaa

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.     

Teknisen ja elinvoimapalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työtapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisenhalu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen.  

Maankäytön, liikenteen ja asumisen -tulosalueella työskentelee 18 henkilöä, joiden tehtävänä on vastata kuntakehityksestä ja kaupunkikuvasta, yleis- ja asemakaavojen laatimisesta, kartasto- ja kiinteistöteknisten ja maapoliittisten asioiden valmistelusta sekä yhdyskuntarakenteen kehittämisestä. Lisäksi kunnan joukkoliikenteen järjestämisen sekä asuntotoimen tehtävät kuuluvat MAL-tulosalueen kokonaisuuteen.  

Tule mukaan joukkoomme   

Suunnitteluavustaja, 1 vakituinen ja 1 määräaikainen 

Suunnitteluavustajan tehtävään kuuluu monenlaisia maankäytön suunnitteluun ja rakennusvalvontaan liittyviä tehtäviä mm. rakentamiseen liittyvien aineistojen ja karttapakettien toimittamista, arkistotyötä, kaava-asiakirjojen käsittelyä ja arkistointia, asiakaspalvelua sekä internet-sivujen ylläpitoa. Työtehtävät tarkentuvat valittavan hakijan työkokemuksen ja osaamisen perusteella. 

Haettavana on kaksi suunnitteluavustajan tehtävää, toinen tehtävä on vakituinen toimi ja toinen tehtävä on määräaikainen 31.12.2024 asti. Aloitusajankohta kummassakin tehtävässä on 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. 

Kunnassa on käynnissä rakennuskannan selvitystyö -hanke, jota on päätetty jatkaa vuoden 2024 loppuun asti. Hankkeeseen on tarkoitus ohjata lisäresurssia siten, että toisen suunnitteluavustajan työpanos olisi pääosin ko. hankkeessa. 

Toimeen valittavalta edellytämme suunnitteluassistentin, kartoittajan tai muuta alaan soveltuvaa tutkintoa, joka antaa vastaavat valmiudet työhön. Arvostamme käytännön kokemusta ArcGis-ohjelmien ja Lupapisteen käytöstä, hyvää kunnallishallinnon tuntemusta ja tietoteknisiä taitoja. 

Palkkaus ja työaika määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsuttavat ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut pidetään 19.8. ja 22.8. 

Tiedusteluihin vastaa projektipäällikkö Joonas Törrönen (puh. 040 314 6721, tavoitettavissa 28.6-15.7. ja 15.-16.8.) ja johtava rakennustarkastaja Päivi Kauppinen-Ketoja (puh. 040 314 5468, tavoitettavissa 28.6.-7.7. ja 25.7-16.8.), sähköposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi.  

Hakuaika päättyy 16.8.2022 klo 16.00. Hakemukset ainoastaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi -> avoimet työpaikat. 

www.mantsala.fi                 SUUNTANA PARAS ARKI  

Osaamisalue: ,

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi