Mäntsälän kunta

Kunnossapitotyöntekijä (kadut ja yleiset alueet)

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 01.07.2022, 9:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kunnossapitotyöntekijä (kadut ja yleiset alueet)

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.    

Teknisen ja elinvoimapalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työ-tapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisenhalu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. 

Kuntatekniikan tulosalueella työskentelee 18 henkilöä, joiden tehtävänä on vastata kunnan katualueiden, viheralueiden, liikuntapaikkojen ja yleisten alueiden hoidosta ja rakentamisesta. 

Tule mukaan joukkoomme  

KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄ (kadut ja yleiset alueet) 

Kunnossapitotyöntekijän tehtävänä on vastata katujen- ja yleisten alueiden kesä- ja talvihoidosta sekä kunnossapidosta kuten auraus-, suolaus- ja hiekoitustöistä sekä katujen rakennustöistä ja muista vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu myös tarvittaessa työskennellä kuntatekniikan muillakin osa-alueilla.  

Arvostamme vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuuntuntoa sekä kiinnostusta työ-tapojen kehittämiseen ja uusien menetelmien oppimiseen. Olet asiakaspalveluhenkinen, tiimissä työskentely on sinulle luontaista ja tulet hyvin juttuun työkavereiden kanssa. Olet kausiluonteisesti valmis myös ilta- ja viikonlopputyöhön ja osallistut mm. talviaikana kunnossapidon valmiustehtäviin. Sääolot tai tehtävien ajoittainen fyysisyys ei rajoita tekemisiäsi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä katualueiden kunnossapidon parissa osaavan ja tiiviin työyhteisön kanssa.

Haettavan henkilön tulee omata soveltuva tutkinto tai vähintään kolmen vuoden työkokemus katujen kunnossapitotehtävistä tai niihin verrattavista koneenkuljettajan tehtävistä. Lisäksi henkilöllä tulee olla voimassa oleva kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys, vähintään C- luokan voimassa oleva ajoneuvokortti ja hyvä suomen kielen taito.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee koeaikana esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus on teknisen sopimuksen mukainen.

Olemme jatkaneet hakuaikaa. Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 23.59. Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisen hakujärjestelmän kautta http://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme sinua toimittamaan samalla lyhyen selostuksen työhistoriastasi. Edellisellä hakukierroksella tehtävään hakeneiden hakemukset otetaan huomioon jatkohaussa.

Lisätietoa tehtävästä saa kuntatekniikan päällikkö Sirpa Hämäläiseltä puh. 040-314 6869 tai tiemestari Petri Heikkilältä, puh. 040-314 6062.  

www.mantsala.fi                 SUUNTANA PARAS ARKI

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi