Mäntsälän kunta

Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 25.07.2022, 9:00
  • Suljettu 19.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja

Haemme varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022–31.7.2023.

Mäntsälän sivistys- ja hyvinvointipalveluihin haetaan varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2022–31.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajana osallistut varhaiskasvatuslain uudistuksen mukaiseen lapsen tuen havainnointiin, suunnitteluun, pedagogiseen toteuttamiseen ja arviointiin. Työskentelet pääsääntöisesti lisäresurssina kahdessa ryhmässä Kaunismäen ja Hyökännummen päiväkodeissa sekä tarpeen mukaisesti Mäntsälän varhaiskasvatuksen muissa päiväkotiryhmissä, joissa lapsilla on tuen tarve. Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajana vastaat näiden ryhmien erityispedagogisesta osaamisesta ja monialaisesta yhteistyöstä. Annat lapsille erityisopetusta, mallinnat henkilöstölle tuen toteuttamista, toteutat samanaikaisopettajuutta ja vastaat lapsen tuen prosesseista. Resurssierityisopettajana vahvistat henkilöstön osaamista lapsen tuen toteuttamisessa ja kehität inklusiivista toimintakulttuuria. Resurssierityisopettajana kehität varhaiskasvatusryhmissä tuen vaikuttavuuden arviointia. 

Resurssierityisopettajana työskentelet osana kuuden päiväkodinjohtajan ja neljän konsultoivan varhaiskasvatuksen erityisopettajan päiväkotikokonaisuutta, noin 850 lapsen varhaiskasvatuksessa. Mäntsälän strategiset tavoitteet ovat turvallinen arki, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire, joiden mukaisesti toimintaa kehitetään.

Haettava tehtävä on määräaikainen. Resurssierityisopettajan tehtävän hoitamiseen on saatu opetus- ja kulttuuriministeriön avustusrahoitusta, joka on tarkoitettu varhaiskasvatuslain mukaisen tuen uudistamiseen. Kelpoisuus vaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 30 tai § 75 mukainen kelpoisuus. Haussa huomioidaan myös varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi opiskelevat.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ja pyydettäessä todistus terveydentilastaan. Tehtävään valitulla on viiden kuukauden koeaika.

Hakemus jätetään sähköisenä Mäntsälän kunnan sivuilla osoitteessa:

https://www.mantsala.fi/yrittaminen-ja-tyo/tyollisyyspalvelut/avoimet-tyopaikat/  

CV ja tutkintotodistus liitetään sähköiseen hakemukseen. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika: 25.7.–19.8.2022

Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajan palkka: 2815,64 €

Haastattelut suoritetaan joko etänä Teamsin välityksellä tai paikan päällä, tämä sovitaan erikseen. Aloitamme haastattelut jo haun aikana; kutsu ja linkki haastatteluun tulee sähköpostitse.

Lisätietoja: Karoliina Purola, varhaiskasvatuspäällikkö p. 040 314 5088 tai Tiina Korhonen, varhaiskasvatuksen asiantuntija p. 040-314 5084

sähköposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi