Virtual Pro Team Oy

Bär Bar franchisingyrittäjäksi Hämeenlinnaan!

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 06.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Bär Bar franchisingyrittäjäksi Hämeenlinnaan!

Bär Bar franchisingyrittäjäksi Hämeenlinnaan!, Virtual Pro Team Oy, Hämeenlinna

YRITTÄJÄ TAI YRITTÄJÄKSI HAAVEILEVA HOI!
Liity mukaan Bär Bar -jengiin Hämeenlinnaan!
Marjoista, smoothieista ja sandwicheistä tuttu Bär Bar on laajentunut mm. Helsingistä Tampereelle, Espooseen, Turkuun, Lahteen, Helsinki-Vantaan lentokentälle, ja Viking Linen risteilijälle! Nyt Bär Bar haluaa tuoda marjaisaa ilosanomaa myös mm. Hämeenlinnaan. Oletko sinä tervettä lifestylea rakastava intohimoinen yrittäjämme Hämeenlinnassa?

Bär Bar on smoothie- ja sandwichbaari, jossa pohjoismaisen raikkaat marjat luovat makuelämyksen kiireisille ja stressaantuneille ihmisille. Raikkaat smoothiet, smoothiebowlit, tuorepuurot ja sandwichit valmistetaan mm. pakastetuista täysin lisäaineettomista ja käsittelemättömistä marjoista. Lisäksi Bär Bar käyttää suomalaista kauraa, kaurajogurttia ja yrttejä. Bär Barin missio on tehdä hyvästä elämästä herkullista. Ja sen Bär Bar osaa, liity Bär Bar -jengiimme, tule yrittäjäksi upeaan ketjuun Hämeenlinnaan.

Ketjumme yrittäjän toiminta:
Oletko halukas edistämään hyvää ja terveellistä elämää? Ja haluat samalla johtaa omaa yritystäsi? Bär Bar etsii useita franchise-yrittäjiä ympäri Suomea! Haluatko olla mukana Suomen valloituksessa? Jos sydämesi sykkii maukkaalle superfoodille, puhtaille raaka-aineille ja hyvälle ololle, on tämä sinun paikkasi.

Millaista yrittäjää Bär Bar hakee:
Haemme useita Bär Bar yrittäjiä, joilla on kiinnostus terveelliseen elämään ja joilla on mahdollisesti kokemusta kahvila- tai ravintola-alalta.

Bär Bar tarjoaa yrittäjälle:
Bär Bar yrittäjänä saat käyttöösi mm. Bär Bar -konseptin, ketjutuen, koulutukset sekä rahoitusjärjestelyneuvontaa ja sparrausta. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Franchisetorin Maisa Koivistoon p. 0407565345

Franchisingtori on suomen johtavia franchising rekrytointialan yrityksiä, jolla on suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkuuksia.

Jos olet kiinnostunut franchising ketjuyrittäjyydestä, etene seuraavin askelin:

Yksi: Selvitä taloudellinen tilanteesi, sillä yrittämisen aloittamisessa on aina investointitarpeita.
Kaksi: Lue tarkasti millaista henkilöä franchisingketju hakee ja mitä vaatimuksia ketjulla on.
Kolme: Laita cv:si osoitteeseen maisa.koivisto@viprot.fi. Kerro itsestäsi, vahvuuksistasi ja mitä olet tehnyt sekä koulutustaustasi.
Neljä: Sinulle lähetetään salassapitosopimus Visma Signin kautta. Emme voi antaa franchisingketjusta lisätietoja ilman sitä.
Viisi: Muistathan laittaa puhelinnumerosi, sillä sinuun ollaan yhteydessä.

Käy vielä tutustumassa Franchisingtorin eri franchisingketju vaihtoehtoihimme. Tai jos et löydä mieleistäsi franchisingketjua, kerro mitä etsit, sähköpostilla maisa.koivisto@viprot.fi.

Tiesithän, että tämä ei ole työntekijäimoitus, vaan etsimme kejuille yrittäjiä.

Franchisingtori is Finland’s leading franchising recruitment company with Finnish and international business clients.

If you are interested in franchise chain entrepreneurship, proceed with the following steps:

One: Find out your financial situation, because there are always investment needs when starting a business.
Two: Read carefully what kind of person the franchise chain is looking for and what requirements the chain has.
Tree: Send your cv to maisa.koivisto@viprot.fi. Tell us about yourself, your strengths and what you have done, as well as your educational background.
Four: A confidentiality agreement will be sent to you via Visma Sign. We cannot provide additional information about the franchise chain without it.
Five: Remember to put your phone number, because we will contact you.

Check out Franchisingtori’s different franchising chain options. Or if you can’t find the franchise chain you like, tell us what you’re looking for by emailing maisa.koivisto@viprot.fi.

Did you know that this is not a job advertisement, but that we are looking for entrepreneurs for different franhising chains.

Salary:Muu, Tuloksen mukaan
Job starts:sopimuksen mukaan
Duration:yli 12 kuukautta
Working time:kokoaikatyö
How to apply:Maisa Koivisto, Puh: 0407565345, maisa.koivisto@viprot.fi
Contact:Koivisto, Maisa, maisa.koivisto@viprot.fi, 0407565345
Source: TE-palvelut

Osaamisalue: