Metsähallitus

Asiakasneuvoja, Pyhätunturi

  • Sijainti Pelkosenniemi
  • Julkaistu 25.07.2022, 9:00
  • Suljettu 15.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakasneuvoja, Pyhätunturi

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Oletko sosiaalinen, helposti lähestyttävä ja halukas jakamaan innostuksesi retkeilyyn ja luontoon? Saatat olla etsimämme henkilö! Luontokeskus Naava on yksi Suomen vilkkaimmista luontokeskuksista ja hakee nyt joukkoonsa vahvistusta vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme joukkoomme viestintätaitoista asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Luontokeskus Naavaan, Pyhätunturille 1.10.2022 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat retkeilyneuvonta sekä innostava viestintä eri kanavissa. Työtehtäviisi kuuluu myös osallistuminen tapahtumien ja kokousvarausten järjestelyihin, asiakasseuranta, lupa- ja tuotemyynti sekä ryhmäopastukset luontokeskuksessa suomeksi ja englanniksi. 

Tehtävä edellyttää korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tunnet pohjoisen luonnon erityispiirteet ja haluat olla mukana vahvistamassa luonnon arvostusta ja innostamassa ihmisiä luontoon. Eduksi katsotaan luonnontuntemus, kokemus ryhmäopastuksista ja viestintätehtävistä, luonto- ja retkeilyharrastuneisuus sekä muu kielitaito. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, asiakaslähtöistä asennetta ja taitoa kohdata vaihteleva asiakaskuntamme. Työtä tehdään pääosin päiväaikaan, vaihtelevasti arkisin, juhlapyhinä ja viikonloppuisin. Satunnaisesti tehtäviin kuuluu myös iltatyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa osana mukavaa työyhteisöä. Luonnon arvostuksen lisääminen ja ihmisten kannustaminen vastuulliseen luontomatkailuun on meille tärkeää, toivottavasti jaat nämä arvot myös. Näin voit ylpeänä viestiä monipuolisista kohteistamme. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Toimipaikka sijaitsee Pyhätunturilla.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Katja Heikkinen (1.8. alkaen) 040 658 7092, katja.heikkinen@metsa.fi.

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi