Eezy Oyj

Palvelutiskimyyjä

  • Sijainti Inkoo
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 28.04.2024, 0:00
  • 28.04.2024, 0:00

Palvelutiskimyyjä

Palvelutiskimyyjä, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Inkoo, Inkoo

Etsimme S-market Inkooseen aktiivista ja motivoitunutta henkilöä palvelutorille alkaen heti/sopimuksen mukaan syyskuun loppuun asti. Työtunteja on n. 30h/vko kaikkina kaupan aukioloina ma-su välisenä aikana. Aiempi osaaminen palvelutorilta ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan koulutuksen ennen tehtävän alkua. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyisi työkokemusta ruoan parista esim. kokin tehtävistä ja että sinulla on hygieniapassi. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin positiivinen asenne ja halu oppia uutta!

Tehtävät:

-Asiakaspalvelu ruokatorilla
-Tuotteiden esillelaitto
-Kaupan muut mahdolliset työt tarvittaessa

Etsimme tekijää, jolla on:

-Positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
-Halu oppia uutta
-Joustavuus työaikojen suhteen
-Kyky työskennellä tiimissä
-Hyvät kalan- ja lihankäsittelytaidot sekä kiinnostusta ruoanlaitosta

Tarjoamme:

-Kattavan koulutuksen
-Joustavan työaikataulun
-Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
-Kaupan alan TESin mukaisen palkan.
 

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä niihin hakijoihin joiden osalta rekryprosessi etenee. Työllistyminen tapahtuu suoraan kaupan omille listoille.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi
Haluaisitko ennen hakupäätöstä kuulla vielä lisää vuokratyöstä, palkkauksesta, rekrytointiprosessista, perehdytyksestä tai muiden Eezyläisten kokemuksista? Hakuvinkkimme, työntekijöidemme tarinoita sekä tietoa rekrytointiprosessistamme löydät rekrysivuiltamme sekä Instagram-profiilistamme: @eezyhenkilöstöpalvelut. Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Palkkaus:Kaupan alan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:22.04.2024, Heti tai sopimuksen mukaan.
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö, Vuorotyö kaupan aukioloaikojen mukaan
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: